Om ikke en bok er et litterært mesterverk kan den allikevel være en viktigere erfaring enn en bok som hylles av alle. Leser du bare de mest roste bøkene vil du gå glipp av mye og lære lite.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Stikkordet er "kan"
Dersom valget står mellom en bok som har fått flest terningkast 3 og en som har fått flest 5, så er det vel ikke så mye å lure på? Kan så mange gode bokelskere ta helt feil?
En annen ting er at det psykologisk sett er en større terskel for å gi bøker terning 3 og lavere; da skal boka virkelig være temmelig middelmådig - ihvertfall er det slik jeg kaster terningene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan så mange gode bokelskere ta helt feil?

Kan ja, det kan de. Jeg vil påstå at de tre av oss som har kastet en treer på terningen for 1Q84 har rett, og at de 60 som har gitt en sekser tar feil. Jeg har ingen restriksjoner på mine terninger. Er boken middelmådig så får den tre. Er den dårlig får den en eller to. En sekser gir jeg like sjelden som en ener. Folk er generelt alt for glad i å gi femmere og seksere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie