Stikkordet er "kan"
Dersom valget står mellom en bok som har fått flest terningkast 3 og en som har fått flest 5, så er det vel ikke så mye å lure på? Kan så mange gode bokelskere ta helt feil?
En annen ting er at det psykologisk sett er en større terskel for å gi bøker terning 3 og lavere; da skal boka virkelig være temmelig middelmådig - ihvertfall er det slik jeg kaster terningene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kan så mange gode bokelskere ta helt feil?

Kan ja, det kan de. Jeg vil påstå at de tre av oss som har kastet en treer på terningen for 1Q84 har rett, og at de 60 som har gitt en sekser tar feil. Jeg har ingen restriksjoner på mine terninger. Er boken middelmådig så får den tre. Er den dårlig får den en eller to. En sekser gir jeg like sjelden som en ener. Folk er generelt alt for glad i å gi femmere og seksere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid Nygaard