Er av og til nattevakt selv, og da går det gjerne en hel bok i løpet av en natt.
Jeg kjenner meg fullstendig igjen i det du skriver i første setning i andre avsnitt :-)
Ord har egentlig ingen betydning. Det er handlingen som teller.
Du må akseptere deg selv for å kunne akseptere andre.
Hvis moren faller, faller hele familien.
Den virkelige historien om livet i Dharavi, er disse mødrene. De er håpets ansikt for disse barna, født i fattigdom og fortvilelse. Asha trekker ut et stillbilde av den funksjonshemmende jentas smilende mor og kopierer det over på en ny skjerm. Over fotoet skriver hun en tekst: "Håpets ansikt: Å overleve i byslummen".
Det er slik det foregår i India, har hun lært..Du må ha tro på det ! .
Ett eneste ønske kan fylle et menneske et helt liv.
OK! Ikke noe å gjøre med det. :)
Jeg selger min innbundne utgave for 80,- kr + frakt.
Er den britiske naturforskeren Charles Darwin den største gudsbespotteren, eller kan man være dypt religiøs og likevel ha sans for tanken om menneskeartens gradvise utvikling gjennom naturlig utvelgelse ?. Her skiller legene og prestene lag.
1Q84 av Haruki Murakami, bok 1, i lydbokversjon :-)
Helt frem til for etpar år siden leste jeg nesten bare papirbøker, men i det siste har andelen lydbøker økt betydelig. Lydbøker har flere fordeler, f eks at det sparer øynene og at man også kan lytte i mørket etter at man har lagt seg om kvelden. Og for de som har bil, kan det også lyttes til mens man kjører. På den annen side, en ulempe med lydbok er at det ikke så lett lar seg gjøre å skumlese - eneste måten man kan "skumme" på, er å hoppe til neste spor på cd platen. Og, som du skriver, et viktig pluss med papirboken er muligheten for å stoppe opp og dvele innimellom. Det hadde jeg god nytte at i den siste papirboka jeg leste - "Den onde arven" av Thomas Enger.
Den nye Kepler-boka skal så klart lesast. Har også forventningar til Gunnar Staalesen si nye Varg Veum-bok, samt dei kommande bøkene til Tore Renberg, Gert Nygårdshaug og Aslak Nore. Aller mest gledar eg meg til Håkan Nesser sin nye roman Levende og døde i Winsford som kjem ut i oktober.
Jeg synes boka var litt treg i begynnelsen, men etter noen sider var det nesten umulig å legge fra seg boka. Etter å ha lest denne må jeg nok utforske Jojo Moyes' forfatterskap nærmere med flere bøker.
<<Å herregud, moren din kommer til å bli så glad,>> sa jeg og tørket vekk en liten klatt med barberskum.
<<Vel, vi må ikke la det stoppe oss.>>
For meg har det aldri betydd en tøddel om det var "mursteiner" jeg leste eller ei, bare innholdet fenget.
Selv ikke profetene kjenner svaret på alle universets gåter.
Jeg leser den nå, og liker den :)
Etter flere års medlemsskap i bokgrupper på nettet, har jeg erfart at det er betydelige variasjoner m.h.t hvor mange bøker man leser samtidig. Mange leser kun en av gangen, men det er også en god del som leser flere. Det meste jeg har hørt om hittil, er 8 bøker parallellt. Hva foretrekker du ??