No kjem filmen, og eg har fått med meg at boka er ute i nytt opplag, Eit kjapt søk tyder på at den for tida berre er tilgjengeleg i pocket. Er det nokon som veit om den også kjem på nytt i stive permar?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det er ikkje ofte eg set meg til for å sjå på TV, men i kveld må eg nok gjere eit unntak. Filmen gjeng på NRK1 klokka 9 i kveld.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og dett var dett. Sjarmerende gutter og pene jenter, men sammenliknet med boka ble det ganske snevert. Jada, jeg vet at film er noe annet enn bok, men her var det skrelt vekk for mye. Lurer forresten på hvor mye filmskaperne betalte for de stakkars snuttene med originalmusikk?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kan ikkje samanliknast med boka, nei. Men ser ein den uavhengig av boka så var det ein koseleg og grei film. Stort pluss for tidskoloritten. Av musikken tykte eg faktisk av den "u-originale" musikken fungerte best. Versjonen av Yesterday, t.d., stod fantastisk godt til den aktuelle scena.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg søkte den opp på cdon.com og fant utgaven som innbundet bok der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips, eg var innom og sjekka no. Beklageligvis er det den danske utgåva. Dei norske er berre i pocket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg selger min innbundne utgave for 80,- kr + frakt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbodet og omtanken, eg ville ha takka ja dersom eg ikkje alt hadde kjøpt eit brukt-eksemplar ein annan stad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK! Ikke noe å gjøre med det. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kunne vært interessert i å kjøpe den, om du fremdeles har den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød