Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 44 av 44 sitater

Isabelle hadde gjentatte ganger sagt at hun aldri hadde skjønt sjarmen med glattbarbert fitte, men Mikael tenkte at det måtte da finnes en mellomting mens han stirret inn i villnisset og mumlende gjentok karakteristikken av utsikten. Rett og slett imponerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært en varm, lang septemberdag med det lyset som forvandler Oslofjorden til smeltet sølv og får de lave åsene som alt hadde fått et første stenk av høst, til å gløde. En av de dagene som får Oslo-folk til å sverge at de aldri, aldri skal flytte derfra.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

" Du er den mest forpulte aleinefyren jeg veit om "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men så, gradvis, ble det stillere. Og mørkere. Og enda stillere. Til stillheten fylte alle fordypninger i terrenget, og mørket kom krypende ut fra skogen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Kari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn Larsen