Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 44 sitater

Hvor godt kan man kjenne et menneske?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På sykehuset hadde Mikael sagt til ham at det ikke var farlig med ansiktet til en som var så stygg som ham, og hvor alvorlig kan en hjernerystelse være hos en som ikke har hjerne?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle som ikke tør å ta støyten for rettferdighet, burde ha dårlig samvittighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Harry tenkte etter. Men kom til at nei, han hadde i sine mange år som politimann aldri hørt dårligere juging.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I stedet hadde han en japansk bil som de lagde ordspill på. Suzuki Vitara. Bakfra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han tok frem en blyant og sin faste Moleskine notatbok. Harry mistenkte at Bjørn likte patinaen på omslaget så godt at han visket ut notatene når boka var fullskrevet og brukte den på nytt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Kvinnfolk kan ikke lukeparkere, de husker ikke fotballresultater, og de gidder heller ikke lære seg det siste småfiklet på PC-er. Til sånt må du ha rare menn med band-T-skjorter og minimalt sexliv, og sånn har det vært siden steinalderen."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En liten, uåpnet plastpose med tre Q-tips av tre.
"Hva skulle han med det?"
"Drepe noen?" foreslo Harry lakonisk.
"Det er liksom til å rense øra," sa Bjørn Holm. "Men det er egentlig til å klø seg i øra, itte sant? Huden blir irritert, vi klør enda mer, voksproduksjonen øker og plutselig bare må vi ha mer Q-tips. Heroin for øra, er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men han tok feil, var han ute å kjøre, det var klart. Det måtte være grenser for hva man kunne tilgi, og Jesus hadde neppe hatt fantasi til å forestille seg et par av de tingene Truls hadde gjort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greit nok, i døden er vi vel alle kolleger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLillevi