Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 44 sitater

Mange mennesker tilbringer hele livet sitt på et sted de ikke vil være i frykt for at alternativet er verre. Er ikke det trist?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Med den generelle regel jeg holder meg til når det gjelder den menneskelige psyke, er at absolutt alt som kan tenkes, er mulig. Pluss en del som ikke kan tenkes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Undertrykkelsen handler ofte om hvilke forventninger vi setter oss til selv, og hvilke forventninger vi tolker at omgivelsene har. Særlig de nærmeste, venner og kolleger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Blitt langhåra siden sist, kompis."
Truls likte ikke å bli kalt "kompis" av pakkiser, spesielt ikke homopakkiser og veldig spesielt ikke av homopakkiser som snart skulle ta på deg. Men fordelen med saksehomsene her var at de ikke la hofta inntil skulderen din, hodet på skakke, strøk deg gjennom håret mens de møtte blikket ditt i speilet og spurte om du skulle ha det sånn eller sånn. De bare satte i gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om hun hadde fått fem sekunder i hodet hans, fått sett hvem han egentlig er, hadde hun løpt skrekksalgen ut herfra? Eller er vi alle like syke inni hodene våre, ligger forskjellen bare i hvem som slipper monsteret løs og hvem som ikke gjør det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva var det Harry pleide å si? Intuisjon er bare summen av mange små, men helt konkrete ting som hjernen ikke har rukket å sette navn på ennå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Leder for Voldsavsnittet, Gunnar Hagen, strøk hånden over pannen, videre opp gjennom laguneåpningen i håret. Svetten som samlet seg på håndflaten ble fanget opp av den tette atollen av hår rundt bakhodet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er løvene som er utstøtt av flokken, som er de farligste. De føler ikke noe ansvar, bare hat og bitterhet. Og de er villige til å ta risiko for å få hevnen, siden deres egne liv uansett er devaluert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...det lød et klikkende ras av tastetrykk, som flyktende kakkerlakkføtter mot glassbord.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I syttito prosent av tilfeller der folk bruker statistikk, er det noe de har funnet på der og da.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt