Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 36 sitater

De beste blir dessverre plukka først.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Face your fear. Accept your war. It is what it is.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å vente på døden er noe som er helt umenneskelig. Føle på kroppen at man bare blir verre og verre. Å vente på svar. Får man leve eller ikke leve? Mange bruker tiden sin på å bekymre seg over svaret på en eksamenskarakter, mens andre venter på svaret om man får leve eller dø. Verden er urettferdig. For dere som lever, og skal leve et langt og lykkelig liv, vil jeg at dere skal kunne bidra med noe til verden. Tenk på andre som ikke har det så veldig bra. Bidra. Det er utrolig viktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har man ikke kjærlighet til livet sitt, har man ikke noe å leve for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mange mennesker vet ikke hvor godt de har det. Når vi er friske, og har det bra, bruker vi energien på å være misfornøyde. Jeg lurer på hvorfor. For når livet blir snudd på hodet, tenker vi bare på å overleve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun smilte første gang bare én dag gammel, og det var ikke noe mageknip, hvis noen vil påstå det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde laget en adventskaldender til Regine med hjertekort der jeg hadde skrevet mange fine ord til henne om hvor mye hun har betydd for oss. Jeg ville så gjerne at hun skulle høre alle 24 hjertene før hun døde. Da jeg begynte å lese hjerte nr. 8 sa hun sine siste ord til meg og det var;"slutt å mas".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er så trist at de vakreste blomstene blir plukket først, jeg er likevel utrolig stolt over å ha vært mammaen til en av dem.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er dessverre lett å tenke tanken "så leit, denne jenta kunne ha blitt noe stort." Husk da at Regine både var og ble noe stort, og at det hun uttrykte gjennom ord og bilder i langt større grad handler om livet enn om døden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Min sti har bare en vei. Det fins ingen skilt. Ei heller et kart. Det går verken an å gå ta til venstre eller høyre. Det går ikke an å snu. Jeg kan bare gå rett frem, men veien er krokete. Foran meg er det verken lyst eller mørkt. Det er tåkete og ingen vet hva som befinner seg på den andre siden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol