Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 36 sitater

Noe av det som gir mest energi er å gå turer ute i skogen, høre på alle lydene, lukte alle luktene, se på alt det fine. Naturen er så mangt. Naturen er det beste som finnes. Derfor kan jeg ikke forstå at vi mennesker ødelegger den slik vi gjør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som alle vet er vennskap utrolig viktig. Særlig om man får en alvorlig sykdom. Man trenger alle den støtten man kan få! Noen er kjempeflinke til å være støttende og greie. Jeg ble i hvert fall ikke glemt da jeg ble syk. Noen besøkte meg på sykehuset, andre holdt kontakten via sms osv. Så lenge en bryr seg, spiller det ikke så stor rolle hva man sier. Vi som er syke er fortsatt helt vanlige mennesker (sett bort fra sykdommen). Vi har den samme personligheten, og vi liker de samme tingene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ellers så vil jeg bare påpeke at jeg synes det er utrolig trist at de har begynt å sprenge i skogen bak huset mitt. De skal lage veier og bygge nye hus. Jeg fikk tårer i øynene da jeg hørte det fra min søster. At de kan ødelegge noe så fantastisk. Skogen er noe jeg elsker mest av alt i livet. Jeg har så mange minner derfra. Opp gjennom hele oppveksten har den vært en del av meg. I triste stunder har jeg søkt tilflukt der, og henter mye inspirasjon derfra. Jeg elsker å fotografere naturen der. Og tenk på alle dyrene og fuglene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En slik sak er med på å få frem det gode i folk. Folk engasjerer seg, folk bidrar. En trenger ikke alltid bidra med penger. Det er nok å være et støttende medmenneske. Det er nok å stille opp, vise at en bryr seg. Vi har ressursene, vi har mulighetene. Utrolig mange mennesker lider hver dag, og trenger hjelp og støtte, både i form av penger og medmenneskelighet. Derfor utfordrer jeg dere til å gjøre noe med dette, dere som har muligheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg håper virkelig folk kan gjøre det, og ikke bare la det være med tanken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man kan aldri vite. Ingen har noen garantier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men jeg har i hvert fall oppnådd mye i livet føler jeg, og det er bedre det enn å være gammel og ikke ha fått noe ut av livet sitt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dine egne meninger er det som gjør deg til akkurat den du er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tenk på mulighetene og glem tvilen. Stol på deg selv, vær deg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil bare si til dere at dere ikke må vente på at livet skal bli bedre. Man må innse at man ikke kan få alt man vil her i livet, og av og til opplever man motgang, mer eller mindre. Jeg så hele tiden fremover. Prøv heller å se på hva dere har her og nå, og nyt det. Vær fornøyde, og hvis dere ikke er det, så gjør noe med det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale