Sylting og safting heile året

av (forfatter) og Gunda Marie Næss (illustratør).

Samlaget 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.67 (6 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Rasa Ziburkutes eksemplar av Sylting og safting heile året

Lesetilstand

Ønsker meg denne.

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Boka inneheld sylte- og safteoppskrifter delt opp etter årstider og tilgang på ingrediensar. Med oppskriftsregister.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788252181357

EAN 9788252181357

Språk Nynorsk

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 2 0 0 0 0

Bokomtaler

En nydelig bok, delt i fire deler, med oppskrifter for hver årstids ulike råvarer.

Her finnes enkle og godt forklarte oppskrifter på saft, syltetøy, marmelader, geleer, chutney, eddiker og sylting av det meste. I tillegg gis en god forklaring/beskrivelse av ulike konserveringsmidler og tyknings/-geleringsmidler, oppbevaringsmåter og holdbarhet. Med andre ord, en flott innføring for de mer uerfarne.

Oppskriftene gir "relativt små porsjoner, slik at du slepp å setje kjøkkenet ditt på hovudet for å ha ei sylteøkt" som forfatteren selv skriver.

Av de mest spennende oppskriftene, etter min mening, er whiskeymarmelade, fiken i konjakk, lemon curd, nøttekompott, løvetannsirup, nektarinmarmelade, hylleblomstsaft og soppmjøl. Men jeg skal også prøve flere av de mer tradisjonelle syltetøy- og saftoppskriftene.

En bok å anbefale, både til eget bruk og inspirasjon, eller som gave til noen med slike interesser.

At boken er skrevet på nynorsk er ingen ulempe, slik jeg ser det. Det gjør bare leseopplevelsen rikere for en bokelsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Eltefritt brød og himmelske kaker" av Ina-Janine Johnsen
  • "Smalhans - sunn, god og rimeleg mat" av Gunda Djupvik
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Restekjærlighet - den store restematkokeboka" av Sara Heilmann
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Helt enkelt - en basiskokebok" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Krydderleksikon - med urter og smakstilsetninger" av Kari Vetlesen
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Leve livet! - en guide til gjestfrihet og matglede" av Gøril Wiker
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
Alle bokanbefalinger for dette verket