Potetmat

av (forfatter) og Torgeir Ulshagen (oversetter).

Spektrum 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Norahs eksemplar av Potetmat

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

urter, mat, helse

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Poteter er hovedingrediens i denne kokeboken. Den har oppskrifter på supper og salater, snacks og småretter, hovedretter og paier og bakverk. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Poteter er hovedingrediens i denne kokeboken. Den har oppskrifter på supper og salater, snacks og småretter, hovedretter og paier og bakverk. Har stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Spektrum

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788278222775

EAN 9788278222775

Serie Den lille kokebokserien

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Har vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!

Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.

Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Idas dans - en mors beretning" av Gunnhild Corwin
Alle bokanbefalinger for dette verket