Jeg fikk lyst til å lage en liste over bøker med varm og god humor. Forslagene har rent inn, og jeg håper at jeg får med meg alle etter hvert.


Godt sagt! (35) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Anbefaler: Eli Brown "Gourmet og kruttrøyk" til denne lista.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her fikk jeg mange, mange gode tips. Elsker humoristiske bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott at du har laget liste! Mange gode tips, herlig!!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg er akkurat ferdig med "å telle duer".morsom

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er "Å telle duer" med på lista :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott med lister som dette. Jeg må bare si at jeg ikke kan stå inne for alle bøkene du har satt meg opp som anbefaler,hehe. Har bare lest en bok om Kurt (en av de første, men husker ikke tittelen) og sett en film (Kurt blir grusom), men regner med at de er morsomme alle sammen. Har forøvrig lest alle de tre Paasilinna bøkene du har oppgitt så det var full treff;)for de andre har jeg enda ikke lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bare fulgte slavisk de anbefalingene dere kom med i tråden :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk flott liste :) Ble i veldig godt humør av å lese den. Har fått flere gode tips til bøker her :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Koselig å høre, Hedvig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en veldig god ide rett og slett. Trådene har så lett for å bli borte og glemt. Så det å lage en liste over en tråd med så mange gode bokforslag var glimrende. Nå vet jeg hvor jeg finner den hehe
Jeg lagde en tråd om noveller for en stund siden og fikk så mange flotte forslag på novellesamlinger og skulle ønske jeg kunne lagre den tråden på siden min eller merke den av på en eller annen måte. Jeg kom aldri på den ideen at jeg kunne lage en liste over novellesamlingene som ble anbefalt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin liste. Artig at du har skrevet hvem som har anbefalt hva, og tatt med en kort begrunnelse. Et tips til etterfølgelse :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så du hadde mye forslag der fra før. men ville bare nevne:

*Krig av Knut Nærum Denne er veldig morsom! Handler om en fiktiv krig mellom Norge og Nederland i 2005.(mye paraleller med Irak Krigen) mye god satire, sånn man ender opp med å le høyt av på t-banen og alle ser rart på en.

*Våre vennar kinesarne av Are Kalvø Denne er også morsom! Er litt rart tema, men Are Kalvø gjør det veldig underholdende å lese om kinaresturanger i Norge. (han kan gjør det meste morsomt).

*Sveve over vatna av Rganar Hovland Denne er mye humor i. Handler om en student som drar til bergen, og møter en veldig rar type. Mye absurd, herlig humor og flott språk! =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, da har jeg fått med de du har nevnt, Tonje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du fikk mange bra forslag Gretemor, og jeg skal nok la meg friste. "Tommy Kristoffersen-bøkene" bestilte jeg i går, "Klokken i Makedonia" har jeg ønsket meg lenge, så det blir kanskje den neste.

Og hvordan kunne vi egentlig glemme Elling-bøkene?

En liten advarsel når det gjeldet "Bittersøt sjokolade" bare, du kan ikke lese den om du ikke har sjokolade i huset, det er bare ikke mulig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

DemeterNinaReadninggirl30Maria HusefestIngunn SBjørg  FrøysaagretemorFarfalleKjerstiMonica CarlsenHilde H HelsethAnne Berit GrønbechLisbeth Kingsrud KvistenEllen E. MartolTurid KjendlieChristoffer SmedaasLene AndresenAlice NordliFiolBertyKirsten LundalpakkaStig TPiippokattaElisabeth SveeNorahIngeborg GFride LindsethKristin_Anne-Stine Ruud HusevågHarald KSol SkipnesNicolai Alexander StyveHeidi HoltanTonesen81AvaEivind  VaksvikChristofer GabrielsenSverreLillevi