Eirik la ut lista over redaktørenes valg - her er tilsvarende liste over lesernes preferanser. Noe er likt, men ulikhetene er spektakulære. Rimeligvis er det engelskspråklige lesere som har gitt sine stemmer her - noen av de mest populære forfatterne har jeg aldri hørt om! Jeg har lest 37 av disse og har ingen ambisjoner om å lese hele lista!


Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 8 svar.

God liste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Topp 10-listen bekrefter det jeg alltid har visst; at lesere bør slutte å lese. Og hvis de på død og liv likevel må lese, så burde de i det minste slutte å velge bøker. Forbaskede lesertullinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du fornærmet ikke nettopp Ringenes Herre...!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har bare lest 6 av dem og kun to på engelsk. Kunne kanskje tenkt meg å lest noen flere, men det begynner å bli så mange lister her inne at jeg heller får lage mine egne private- som allerede er påbegynt. De kalles forøvrig: "Skal lese" og "Ønsker meg",hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ojoj. Her var det jo mye klassiske gode bøker, men det er tydelig at enkelte grupper/sekter har mobilisert kraftig. Her er jo både scientologisektens L Ron Hubbard, og objektivistkultens Ayn Rand ute med flere bøker, som kanskje er mer kjente for sitt noe spesielle innhold, enn for sin litterære kvalitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg reagerte på det jeg også. Rand og Hubbard på de tre første plassene, og 7 av topp 10... hummmm... Det deskrediterer den lista ganske kraftig synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har lese 15. Nei, vil ikkje lese alle, men fleire har venta lenge på meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Cathrine PedersenHilde VrangsagenEvaReadninggirl30VannflaskeRolf IngemundsenVidar RingstrømJenny Dahl BakkenOdd HebækEivind  VaksvikWenche VargasPerSpelemannAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTherese HolmEllen E. MartolKaren RamsvikMathiasHarald AndersenBeathe SolbergSynnøve H HoelChristofer GabrielsenmarithcLailaNinaIdaBjørg Elin NærlandSilje HvalstadGrete AastorpIngunn SLilleviTerje MathisenMorten BolstadHelena ETone SundlandTanteMamieIngeborg GAlice NordliFindusHeidi BStine Aske