Romaner med tematikk rundt psykisk helse, fordommer knyttet til psykiske lidelser og det å være annerledes. Om utenforskap, indre demoner, angst, depresjoner og spiseforstyrrelser.
Marigull er en ung kvinne som tilsynelatende lever et helt vanlig liv. Hun studerer til en bachelorgrad, og hun tror hun vet hva kjærligheten er. Det er bare et problem; Marigull kan ikke leve et helt vanlig liv og hun er ikke en helt vanlig jente. Ikke alltid. For Marigull har en arvelig psykisk lidelse, men det har hun fortrengt. Marigull vil nemlig fremstå helt frisk, koste hva det koste vil.
Men hvor lenge kan man undertrykke seg selv og egne behov, før man revner i sømmene?
Hvilke fordommer møter man i hverdagen som psykisk syk?
Og hva er egentlig å være psykisk syk?
Når er man syk nok til å kunne be om hjelp?
Thelma blir misbrukt av faren sin og skaper seg tre hemmelige fantasivenner som på hver sin måte representerer en side av henne.
Camilla Gibb skriver fengslende, vittig og til tider humoristisk om vonde tema.
«Hvorfor er det ingen som vil ha meg» spør Else Kåss Furuseth i boken sin. Her har komikeren skrevet ned dialogene hun tok opp på bånd, etter å ha gått i samtaleterapi fra 2015 til 2017.
En sjarmerende, vittig og samtidig vond bok!
Om å trekkes mot døden. Men hvordan kan hun ønske å gjøre slutt på alt, hun som har to skjønne barn, spennende karriere og en mann som elsker henne - alt som gjør livet verdt å leve?
En sterk og personlig roman om mørket og refleksjoner rundt døden.
En intens og altoppslukende fortelling om hvordan kjærligheten kan få deg til å miste deg selv. Om en ung kvinne som opplever å bli forlatt, gang på gang. Hun har et anstrengt forhold til kropp og mat, og hun syns hun er for tykk.