Noen ganger får man bøker i gave, tips fra venner eller man er nysgjerrige på bøker som bare ikke lever opp til skyhøye forventninger. På denne listen plasserer jeg bøker som jeg kanskje bare burde avbrutt, men som jeg ikke har klart å legge fra meg uten å fullføre.


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kan virkelig ikke forstå at du ikke likte Dreamcatcher, den er jo virkelig helt fantastisk. Ga den faktisk i gave til en venninne, og hu elsket den også. Stephen King er en av mine favoritter, og jeg har vel lest en god del av han til nå. Favoritten er Needful Things, men første del av Hearts in Atlantis er virkelig enestående. Den eneste boka jeg ikke har likt til nå, er the running man (som er slik jeg ser for meg the hunger games vil være).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipsene. Kanskje jeg må prøve meg på en av de til påske;-) Og kanskje jeg burde gi Dreamcatcher en ny sjanse. Det er noen år siden jeg leste den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjenner en som hadde problemer med å lese ferdig Dreamcatcher også, derfor brydde jeg meg aldri om den. Har hørt at The Shining boka og filmen er ganske forskjellige, så da vil jeg tro at det ikke har mye å si at jeg har sett filmen ca. 23 ganger :) Har faktisk tenkt å lese den snart på engelsk, gleder jeg meg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke dumt. Jeg angrer på at jeg ikke bare begynte med The Shining. Ellers har jeg lagt The Green Mile til "skal-lese"-listen min. Har du lest den ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har desverre ikke det, sikkert fordi jeg har sett filmen så mange ganger. Litt kjedelig å lese 4-500 sider når man allerede vet omtrent alt som skjer. Kun lest Misery og den novella The Mist, begge var meget bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm... Kanskje jeg skal føre de opp også. Jeg liker filmen Green Mile veldig godt. Den er enorm. Så liker jeg veldig godt å lese bøkene bak filmer jeg liker, så ser jeg filmen om igjen etter å ha lest boken. Litt manisk kanskje, men gøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg selv gjort fordi det er ofte de ikke kan inkludere alt i filmene. Det er vel det jeg har hørt om Harry Potter selv om jeg aldri har lest bøkene. Men jeg utsetter som regel nye filmer hvis jeg har lyst til å lese boka først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre