Specials (Uglies Trilogy)

av (forfatter).

Simon Pulse 2006 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.68 (31 terningkast.)

88 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Ingeborg Rygh Hjorthens eksemplar av Specials (Uglies Trilogy)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ungdomsbøker

Lesedato

2017

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Simon Pulse

Utgivelsesår 2006

Format Hardcover

ISBN13 9780689865404

Språk Engelsk

Sider 384

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

10 10 5 4 1 1

Bokomtaler

Ser at flere synes denne boken er superbra, men jeg likte for å være helt ærlig kun den første boken. Etter det ble serien bare dårligere og dårligere, og etter å ha lest den siste boken sitter jeg igjen med fint lite. Synes ikke den ga meg en fin leseopplevelse, for den var litt for kjedelig og hadde litt for tamme karakterer etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min favoritt i denne triologien,helt klart. Beviste vel samtidig for meg selv at ungdomsbøker faktisk kan være gøy for voksne også, når temaet er så voldsomt. Jeg leste hele triologien på bare noen dager,så det sier litt;) Jeg ble sugd inn i Scott Westerfelds verden, og syns triologien ble avsluttet på helt riktig måte,uten å røpe for mye fra handlingen for de som ikke har fått lest den enda.Ser for meg at det kan bli film ut av dette,om det da ikke allerede har blitt planlagt;)
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes at "Specials" var ei fantastisk bok, absolutt ikke skuffende i forhold til de to tidligere bøkene i triologien. Jeg synes at boka er litt treig i starten, men det er definitivt verdt å lese seg gjennom starten for å få fortsettelsen. Slutten var overraskende og tankevekkende. Anbefales til dem som liker spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av alle de tre bøkene i Uglies trilogien (jeg inkluderer ikke Extras fordi jeg ikke har lest den) likte jeg denne boken best. Her blir Tally testet på alvor ovenfor hennes trofasthet.

Igjennom alle tre bøkene har Tally både vært en Stygging, en Pening og en Spesialer. Det er nå Tally endelig finner ut hvem hun er, og hun skjønner nå hvordan verdenen hun lever i er bygd opp. Skal hun la revolusjonen hun har startet ødelegge verdenen og samfunnet, eller bygge den opp?

Se min anmeldelse for trilogien; Uglies - Pretties - Specials

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Specials er siste bok i fantasyserien uglis.
I uglis trilogien følger vi livet til tally youngblood og hennes opprør mot samfunnet.
Tally lever i framtiden hvor verden vi kjenner er ødelagt og et nytt samfunn er laget styrt av bare noen få. I tredje bok flykter tally fra myndighetene og hun balsngserer mellom gammel og nye forelskelse hvem skal hun velge?
Boken starter ikke brått men har en historie fra før som gjør at du likkevell vil fortsette lese. Spenningskurven var ganske etter boka og den avsluttet spendene og avrundet historien bra og jeg var fornøyd med boken selv om jeg gjærne skulle vist mer om hva som skjedde etter boken ble avsluttet. Det er alltid trist og avslutte enn trilogi men jeg synes at det var en verdig avslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

De seks hoverboardene gled lynraskt og elegant mellom trærne, som spillkort kastet flatt gjennom lufta. Skikkelsene oppå dem stod med bøyde knær og armene ut til siden og sikksakket leende mellom trærne mens de dukket unna de istunge greinene. Bak seg etterlot de en fin krystallsky av ispartikler fra furunålene, som en kald flamme i måneskinnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Be careful with the world, or next time we meet, it might get Ugly."

 • Tally Youngblood
Godt sagt! (1) Varsle Svar

The cutters were connected. An unbreakable click. She'd never be alone again. Even when it felt like something was missing inside her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2019. Del 1


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Pretties" av Scott Westerfeld
 • "Pretties (The Uglies)" av Scott Westerfeld
 • "Extras - trilogy-plus-one : book 4" av Scott Westerfeld
 • "Rekviem" av Lauren Oliver
 • "Uglies" av Scott Westerfeld
 • "Nærmere" av Roderick Gordon
 • "Crown of Midnight (Throne of Glass)" av Sarah J. Maas
 • "Reached (Matched Trilogy Book 3)" av Ally Condie
 • "Giftige hjerter" av S.B. Hayes
 • "Drepende spill" av Rachel Caine
 • "Clockwork Prince (Infernal Devices)" av Cassandra Clare
 • "Mørkets gate" av Rachel Caine
Alle bokanbefalinger for dette verket