Rekviem

av (forfatter) og Hilde Stubhaug (oversetter).

Gyldendal 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (16 terningkast.)

35 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den tredje boken i den dystopiske trilogien om Lena.

Omtale fra forlaget

LAUREN OLIVERs fortelling om forbudt kjærlighet i en totalitær verden når nye høyder i Rekviem, den fantastiske avslutningen på den bestselgende Delirium-trilogien.

Lena har forandret seg og er nå aktiv i motstandsbevegelsen. Opprøret som bygget seg opp i Pandemonium, har i Rekviem slått ut i full revolusjon, og Lena er i sentrum av kampen.
Etter å ha reddet Julian fra henrettelse, flyktet Lena og vennene hennes til Det ville. Men Det ville er ikke lenger et trygt sted. Det har oppstått mindre opprør gjennom hele landet, og styresmaktene kan ikke lenger benekte at De ugyldige finnes. Regulatorer infiltrerer. grenseområdene for å slå ned opprøret.
Mens Lena beveger seg gjennom det stadig farligere Ville, lever den gamle bestevenninnen Hana et trygt, kjærlighetsløst liv i Portland, forlovet med den unge ordføreren. Rekviem blir fortalt fra både Lenas og Hanas synsvinkel. De lever side om side i en verden som skiller dem, inntil historiene deres til slutt smelter sammen.
Lyrisk og sømløst fletter Lauren Oliver sammen farene Lena møter og den indre uroen hun opplever etter at hennes første kjærlighet, Alex, gutten hun trodde var død, vender tilbake.Rekviem er en sofistikert og mangesidig fortelling, og en nervepirrende avslutning på Delirium-trilogien."Skru av mobilen og sørg for å avlyse alle andre avtaler - når du har begynt på denne, klarer du garantert ikke å legge den fra deg. En dystopisk tour de force."(Kirkus Reviews (starred review)

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788205436275

EAN 9788205436275

Genre Science fiction Dystopier

Omtalt sted USA

Språk Bokmål

Sider 386

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 9 6 1 0 0

Bokomtaler

Jeg ble dessverre veldig skuffet over denne boken og avslutningen. Likte ikke toeren noe særlig, men avslutningen var i alle fall bedre enn den forrige. Synes karakterene var nokså tam, og det eneste jeg likte var konseptet med kjærlighet som sykdom og selve historien. I tillegg synes jeg avslutningen ble aaaltfor åpen. Følte ikke jeg fikk så mye svar eller hint på hvordan alt endte.. Så irriterende for min del :/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Se min anmeldelse av boka og serien; Rekviem

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Gudløs" av Josefine Ottesen
 • "Oppdraget" av Allen Zadoff
 • "Dukkeskipet" av Michael Grant
 • "Ikoner" av Margaret Stohl
 • "Vokteren" av Fiona Cummins
 • "Ildstjerne" av Moira Young
 • "Four - Tobias' historie" av Veronica Roth
 • "Reddet" av P.C. Cast
 • "Gjenfødt" av Josefine Ottesen
 • "Rebellhjerte" av Moira Young
 • "Pandemonium" av Lauren Oliver
 • "Nymånenatt" av May Grethe Lerum
Alle bokanbefalinger for dette verket