Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

Noen bøker er verdt å lese om igjen:) Egentlig et vågestykke å ta boka frem igjen når det er nesten 20 år siden sist... Mye av handlingen var glemt, og det jeg husket var inntrykket som boka og særlig slutten gjorde. Ikke helt samme opplevelsen så klart. Men fortsatt en bok som sitter, som man egentlig har lyst til å gå inn og forandre så alt skal gå litt bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har begynt med høytlesning av denne til en gutt på snart fem, det var en av de bøkene jeg leste MANGE ganger selv :) Merker at det må leses med ekstra innlevelse, men han synes den er både morsom og spennende... Gjenlesning om to år?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågEinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeIngunn SKikkan HaugenLailaBenedikteMorten MüllerLilleviJan Arne NygaardSigrid NygaardHenrik  Holtvedt AndersenTorJarmo LarsenMalinn HjortlandBerit B LieHeidi LHeidi Nicoline ErtnæsMarie ØstvoldAnitaCathrine PedersenEvaIreneleserTore HalsaLisbeth Kingsrud KvistenIngeborg GHege H.Anne Berit GrønbechGunillaBeathe SolbergDanielAstrid PedersenChristofer GabrielsenKarin BergTorill Revheim