Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har samlet sine favorittretter og matopplevelser, og gir også leseren et innblikk i hva som har formet ham som kokk. Boka har oppskrifter på småretter, fiske- og kjøttretter, kaker og desserter. Med register.
Omtale fra forlaget
Trond Moi gir deg sine 100 beste retter og matopplevelser Trond Moi100 retterog matopplevelserI denne boken har Trond Moi samlet et knippe av sine favorittoppskrifter. Han lar deg også få del i sine beste matopplevelser, og gir deg et innblikk i hva som har formet ham som kokk: Hvilken kunstner betyr mye for ham? Hvem har gitt navn til Bølgen & Mois kjente hamburger? Hvilke hendelser fikk ham til å skjønne at det var kokk han ville bli? Dette er en svært så brukandes og personlig kokebok fra Trond Moi, som sammen med kollega Toralf Bølgen feirer 10-årsjubileum for restauranten Bølgen & Moi 2005.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788205330795
EAN 9788205330795
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket