100 retter og matopplevelser

av (forfatter), Morten Aamodt (medforfatter) og Mats Widén (illustratør).

Gyldendal fakta 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

brit skotheims eksemplar av 100 retter og matopplevelser

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Mat

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren har samlet sine favorittretter og matopplevelser, og gir også leseren et innblikk i hva som har formet ham som kokk. Boka har oppskrifter på småretter, fiske- og kjøttretter, kaker og desserter. Med register.

Omtale fra forlaget

Trond Moi gir deg sine 100 beste retter og matopplevelser Trond Moi100 retterog matopplevelserI denne boken har Trond Moi samlet et knippe av sine favorittoppskrifter. Han lar deg også få del i sine beste matopplevelser, og gir deg et innblikk i hva som har formet ham som kokk: Hvilken kunstner betyr mye for ham? Hvem har gitt navn til Bølgen & Mois kjente hamburger? Hvilke hendelser fikk ham til å skjønne at det var kokk han ville bli? Dette er en svært så brukandes og personlig kokebok fra Trond Moi, som sammen med kollega Toralf Bølgen feirer 10-årsjubileum for restauranten Bølgen & Moi 2005.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205330795

EAN 9788205330795

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Glade dager med den nakne kokken" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket