Bøker eg ikkke eig


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge sidan eg har brukt så lang tid på ei bok. Har sovna frå henne kveld etter kveld, og berre det er eit dårleg teikn. Eg lurer på kor redaktøren til EG var i skriveprosessen, for denne boka er minst 300 sider for lang. Og eg elsker lange bøker. Nok eit dårleg teikn. All italiensken gjorde meg ør, eg måtte bruke uendeleg med tid på å Google oversetjingar (eg liker å vite kva eg les), og det var så uendeleg med uinteressante detaljar om bipersonar at eg tok meg i å tenke på kva eg skulle gi gudsonen min i julegåve. Eit tredje dårleg teikn, eg tenker ikkje på andre ting når eg les.

Så nei, eg likte ikkje denne boka. Handlinga var for tynn og langdryg, hovudpersonane karikerte og eg saknar EG slik ho var i dei første bøkene. Sukk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. Etter forrige bok var jeg så skuffet at jeg egentlig ikke hadde tenkt å lese Politi før den kom i pocket, men igår ble den impulskjøpt ved kassen på Rema. Og boka ble slukt, det er rått, det er uforutsigbart, og det er Nesbø i fantastisk slag igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heilt enig, dette var uhyre svakt. Tok meg sjølv og i å tenka at stilane eg skreiv på ungdomsskulen hadde høgare nivå ein dette. For ikkje å snakka om idiotiske faktafeil om dataspel, driv ein ikkje med faktasjekk lenger? Eg fniste høgt for meg sjølv då Dan og Jonas spelte World of Warcraft og sprengte bilar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, Bergen er nemt, og og meir spesifikke stadar i byen som Nygårdsparken og Fyllingsdalen o.l.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er heilt enig. Sjølv om boka har det gode, gamle EG-språket, så held ikkje innhaldet mål. Det sneia borti så mange bi-historiar at det bare vart eit stort sammansurium heile greia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hallgrim BarlaupTone DahleBeathe SolbergTorill RevheimAnne Berit GrønbechAnne Lise JohannessenSynnøve H HoelRobinLars Johann MiljeAnne-Stine Ruud HusevågHarald KMorten MüllerSolAnneHeidi Nicoline ErtnæsBente L.Tine SundalIreneleserNtotheaKristofferAnitaCecilieAlice NordliGro-Anita RoenMarit HåverstadTurid Kalvatn SchøyenBjørn T. SkjævelandIngvild SBerit RSverreDanielCathrine PedersenGroCecilie EllefsenHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLaila