Spoiler! Dette er ikke godt nok, Elizabeth! Vi som pleide å elske bøkene dine hadde håpet på noe bedre. Dette er ingen krimhistorie, det er bare en overlang historie om noe som viser seg å ikke være mord likevel! Med plenty med bipersoner med lange historier. Jeg er så skuffet. De bøkene jeg har likt best er "Deception on his mind" og "In the presence of the enemy" og i begge spiller Barbra Havers en sentral rolle. Her er hun med, men som en hvilken som helst bifigur. Nå har bøkene til EG alltid hatt en viss karakter av "dameroman" men det er faktisk også noe av det jeg har likt. Det har vært så morsomt å følge personene, og forholdet dem imellom er så godt beskrevet i de første bøkene. Særlig det kollegiale vennskapet mellom Lynley og Havers, og hun er en av mine all-time-high favoritter i bøkenes verden. Nei og nei. Dette var nedslående.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

En ting til må sies om boken, den norske oversettelsen er UTROLIG DÅRLIG OG FULL AV FEIL. Forlaget burde kanskje vurdere å gi seg hvis ikke de har noe bedre å komme med.

Dette er definitivt siste bok jeg leser av Elizabeth George. Det var gøy lenge, men nå er det bortkastet tid, Livet er for kort for dårlige bøker!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er heilt enig. Sjølv om boka har det gode, gamle EG-språket, så held ikkje innhaldet mål. Det sneia borti så mange bi-historiar at det bare vart eit stort sammansurium heile greia.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum