Klokka var fire. Tomt for kunder. Tid for borgertoget.
Av og til når han sto slik, alene her nede, og så de andre, der oppe, sammen, lurte han på om det var sunt. Om han burde hatt fri når andre hadde det. Og hvis ikke, hva som i så fall gjorde det verdt det. Han gikk for å rydde smørehallen. Av og til var plikten god å ha.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg synes også denne er svakere enn Strangers forrige bok, kanskje fordi han vil for mye? Jeg savner også mer om Reenas historie. Og jammen dukker det opp en Samuel på en sjokoladeplantasje, men det blir nærmest en liten bisetning bare for å bringe temaet sjokolade på banen. Det er mye som burde og kunne vært gjort mer ut av her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Videofilmer ikke julaften, sommerferien, for ikke å oppleve nåtiden bak kameraet for å se på den i framtiden når den er blitt fortid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En femte i serien?: https://www.deich.folkebibl.no/cgi-bin/websok?tnr=1187430

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For kvinnen er ubønnhørlig i sin dom over en annen kvinnes fysikk, om det så er en venninne. Kvinnens blikk ser alt, på konstant jakt etter tegn på forfall hos den andre som hun selv kanskje også undergår.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonEli HagelundJoanngretemorStig TPirelliKirsten LundNorahNikkaHanne Kvernmo RyeTonesen81Leseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisKjell F TislevollHilde Merete GjessingEvaBjørn SturødLars Johann Miljeelme