Verdensredderne tar opp viktige politiske spørsmål som nok ikke er så vanlig i norske ungdomsbøker, vel egentlig er det ikke så mye av det i den norske voksne samtidslitteraturen heller såvidt jeg har fått med meg. Dette liker jeg veldig godt og håper flere følger etter. Det blir også sådd noen tanker i meg som leser som kanskje gjør at jeg tenker meg litt mer om i forhold til hvilke produkter jeg velger å kjøpe. Boken har ellers et godt driv som gjør den lettlest og fengende. Likevel synes jeg ikke den er like god som Strangers forrige bok om Emilie, Barsakh. Det kan være den med fordel kunne gitt mer plass til Reenas historie for å gi ekstra tyngde til historien som er relativt enkel. Det hadde den hatt plass til for dette er en liten bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes Barsakh var en helt ok bok med alvorlige temaer. Jeg forventet vel noe av det samme av Verdensredderne. Etter min mening var denne boka mer gripende enn den forrige, her blir temaer som angår flere belyst. desverre er jeg enig med dere andre. Reenas historie ble overflødig, den burde enten ha blitt utbrodert eller tatt helt bort etter min mening. Og hva var greia med kursiv-delen i Del III? Blei en smule forvirra, det var mye som ikke hang på greip for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også denne er svakere enn Strangers forrige bok, kanskje fordi han vil for mye? Jeg savner også mer om Reenas historie. Og jammen dukker det opp en Samuel på en sjokoladeplantasje, men det blir nærmest en liten bisetning bare for å bringe temaet sjokolade på banen. Det er mye som burde og kunne vært gjort mer ut av her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva