Viser 1 til 10 av 27 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt om jeg orker å fortsette på denne boken,for boken den sklei ut i alle retninger.Dessuten så er jeg ikke helt med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende bok og en fantastisk forfatter. Fortellerformen som boken har gjør at leser blir involvert og snakket direkte til gjennom hele boken. Det er tanker og refleksjoner rundt hendelser som fir boka et helt spesielt særpreg.
I tillegg er konseptet fengende. I disse koronatider er det spesielt spennende å lese om plott der virusspredning og karantene allerede var scenario før korona. Boka er lang, men anbefales virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest de første kapitlene var jeg i tvil om jeg skulle gidde å lese ferdig denne boka. Jeg syntes ikke det var særlig spennende, og skrivestilen tiltalte meg ikke. Imidlertid leste jeg litt videre, og boka klarte å hekte meg på historien: det ble spennende å finne ut hva som skjedde videre og det som før hadde vært ei gidder-ikke-lese-ferdig-bok ble forvandla til en page-turner. Så fisla det litt ut igjen mot slutten. Alt i alt ikke noen stor leseopplevelse, men grei nok spenningshistorie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et spennende plott med utrolig god sammenheng mellom hendelsene. Men detaljrikdommen er så omfattende at det nærmer seg det kjedsommelige. Sidetallet kunne vært redusert med 1/3 uten at det hadde redusert kvaliteten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er langt fra ferdig med boka, og jeg kan ikke si at dette er en "page-turner" siden jeg leser med kindle, men denne er vanskelig å legge fra seg! Midt i blinken for en fan av Jo Nesbø og Jan Guillou. Forløpig terningkast 5 eller 6.

Ferdig lest. For en rollercoaster av en bok! Action fra begynnelse til slutt. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ble påbegynt utelukkende på grunn av markedsføringskreftene. Bokens omslag og anbefalinger er egnet til å pirre nysgjerrigheten. Den har også fått en strategisk plassering i de fleste bokbutikker i lang tid. Til tross for advarsler fra andre bokelskere, klarte jeg ikke å la fornuften vinne da jeg kom over boken på et loppemarked. Advarslene var absolutt berettiget! Etter to hundre sider, har jeg kommet til at jeg ikke kan sløse vekk mer tid på denne boken. Det er veldig mange andre bøker som er mer verdt å bruke tiden på... Ikke for det; boken er spennende og pirrer nysgjerrigheten i forhold til hva som skjer på neste side. Det er først og fremst beskrivelsen av personene i boken medførte at interessen fort ble forholdsvis kjølig - her lever stereotypene og de fremstår ikke som mer levende enn pappfigurer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En pensjonert hemmelig agent er fortelleren.

På et hotellrom i New York, blir en kvinne funnet i badekaret, som er fylt med syre. Kvinnen er ugjenkjennelig.
I Saudi-Arabia kommer en tenåringsgutt akkurat for sent til farens offentlige henrettelse. Han sverger hevn, og setter i gang støtet som kommer til å ramme et helt kontinent - som oppstart...
Jakten er i gang, og den blir langt fra enkel for den erfarne agenten.
Det hele blir et kappløp med tiden for å redde menneskeheten.

Intelligent og knallgod krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete Rambøl