Denne boken ble påbegynt utelukkende på grunn av markedsføringskreftene. Bokens omslag og anbefalinger er egnet til å pirre nysgjerrigheten. Den har også fått en strategisk plassering i de fleste bokbutikker i lang tid. Til tross for advarsler fra andre bokelskere, klarte jeg ikke å la fornuften vinne da jeg kom over boken på et loppemarked. Advarslene var absolutt berettiget! Etter to hundre sider, har jeg kommet til at jeg ikke kan sløse vekk mer tid på denne boken. Det er veldig mange andre bøker som er mer verdt å bruke tiden på... Ikke for det; boken er spennende og pirrer nysgjerrigheten i forhold til hva som skjer på neste side. Det er først og fremst beskrivelsen av personene i boken medførte at interessen fort ble forholdsvis kjølig - her lever stereotypene og de fremstår ikke som mer levende enn pappfigurer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Syntes den var veldig både god å spennende, så egentlig ikke noe galt i persongalleriet heller. Men smaken er jo forskjellig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol