Viser 21 til 27 av 27 omtaler

En veldig bra bok dette. Bra story, spennende og drivende, samtidig veldig interessant, får man til å tenke på hvor sårbare vi er, og hvor stor trussel Islam er. Det er en tjukk bok, og språket er til tider litt "enkelt", men veldig leseverdig allt i allt. Hadde språket vært littegrann bedre hadde det vært en soleklar sekser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sammenvevd historie. Godt valg hvis man må kjøpe bok på kiosk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde muligens for store forventninger. Den ene kjedelige siden etter den andre og mye politisk synsing...dette ble for mye for meg. Den ble avbrutt med en lettelsens sukk da beslutningen endelig var tatt. Jeg skal ikke si at jeg ikke gir den en ny sjans en dag, men da må noen overbevise meg om at "det blir bedre" eller noe sånt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja takk, slike bøker vil jeg gjerne ha fler av. Også var det såpass mye lese stoff mellom permene at den varte litt mer enn en kveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en herlig spenningsbok. Handlingen er god, spennende og troverdig, og selv om boka er litt lang så synes jeg ikke den ble for lang. Jeg likte karakterene i boka, og også måten den er skrevet på. Det er en del informasjon i starten, og jeg har derfor forståelse for de som synes den er litt treg å komme i gang med. Men det er bare å holde ut, for det blir virkelig verdt det etter hvert, og da vil man heller ikke være foruten denne "tunge" starten. Når man er godt inne i historien blir det veldig vanskelig å legge fra seg boka! :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En liten kommentar underveis, er såvidt inn i kapittel 8, språket er greit nok, samme med oversettelse. Jeg finner det alltid litt pussig med førstepersonsvinkling i spenningsfortellinger, Raymond Chandler er jo parodiert i det undelige. I tillegg, måten hovedpersonen omtaler seg selv og sitt virke på er sikkert ment "harkokt", men ga meg litt assosiasjoner til ABB og manifestet hans...Leser videre under tvil.

Noen kapitler videre beggynte det å komme over meg en underlig trang til gå med cowboyhatt og invadere Irak. jeg måtte bare gi meg. Gir den en toer, men den fortjener sikkert bedre, for plot, driv, action, hardkokthet eller hva vet jeg. Jeg kom aldri så langt til å finne det ut.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi Holtan