Viser 41 til 50 av 57 omtaler

En veldig bra bok som jeg hadde problemer med å legge fra meg. Vet ikke om den helt kan sies å være krim, en slags blanding av mange sjangre. Slutten trakk ned litt og jeg landet dermed på en sterk femmer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken er uhyggelig og forteller om hvor mørkt et sinn kan være, hvor utspekulerte og manipulerende en kan bli. Jeg likte denne boken, men den bærer kanskje litt preg av å ha blitt oversatt i hui og hast?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Store forventninger, som ikke ble innfridd, er nok kortversjonen av min opplevelse av denne boka. Boka var veldig lang, og den kunne godt ha vært 150 sider kortere. Da hadde det blitt litt mer intenst og spennende.

Første halvdel leste jeg selv, og siste halvdel hørte jeg på lydbok. Lydbok er kanskje best for denne boka, da det var to innleserstemmer, en for Nick og en for Amys dagbok. Det er en god løsning, og innleserne var flinke.

Boka var spennende, og på mange måter godt skrevet, men den klarte ikke å engasjere meg veldig allikevel. Slutten var også stikk i strid med mitt ønske, og det legger en stor demper på terningtrillingen for min del.

Tror ikke jeg prøver Flynns bøker på en stund, det står mange andre foran i køen nå, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pageturner. Men ikke bare det: Også en studie i psykologi og psykopati, og faktisk en kritikk av hvordan mediene har gjort virkelige mord til underholdning, og hvor "lett" det er å "vite" hva som har skjedd i en sak. Kanskje en hul kritikk, siden denne boka faktisk også er en bit av det å gjøre alvorlige forbrytelser til underholdning?

Mesterlig skrevet i et moderne og muntlig språk uansett. En av de beste krimbøkene jeg har lest. Selv om det ligger ambisjoner om å si noe om moderne forhold, ekteskap og Mars v. Venus i boka, er man aldri i tvil om at spenningen kommer først. Strålende.

Godt sagt! (10) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ganske bra bok, men jeg skjønte det meste ganske raskt inn i boken...kanskje jeg bare tenker litt suspekt noen ganger. Absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørte ferdig denne igår kveld og er litt usikker på hva jeg mener om den.
Jeg syns det var en veldig god løsning at det er en mannsstemme for Nick sine kapitler og en kvinnestemme for Amys kapitler!!
Ellers syns jeg at starten var vel treig, men ellers var det mye spenning og endel uventede tvister i resten av boka. Jeg likte ikke slutten på denne, føler at det mangler en slutt på en måte. Så sånn sett hadde det vært fint med en oppfølger som nøster opp i noen av de løse trådene etter denne....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lenge siden jeg ble så skuffet. Boken er oppskrytt til tusen, men innfrir ikke. De første 200 sidene var direkte dritkjedelige. Angrer på timene jeg føler som bortkastet ved å lese denne.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Ekstremt oppegående psykologisk thriller hvor hver setning teller. Jeg tør påstå at alle som noensinne har befunnet seg i et seriøst, langvarig forhold kan relatere seg til innholdet. Her er mye tatt på kornet. Dog blir det creepy etterhvert, uten å være blottet for humor. Her veksler synsvinkelen mellom to hovedpersoner; et genialt trekk av forfatteren, ettersom det holder leserens usikkerhet gående i det lengste. Koste meg stort med denne. Les den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en veldig god krimbok. Jeg fikk mye av leseopplevelsen ødelagt ved forhåndsomtalen. Du blir ikke overrasket hvis du har fått beskjed om at du skal bli veldig overrasket. Altså: Ikke les noe om denne romanen før du leser den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove