Lenge siden jeg ble så skuffet. Boken er oppskrytt til tusen, men innfrir ikke. De første 200 sidene var direkte dritkjedelige. Angrer på timene jeg føler som bortkastet ved å lese denne.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg mener tvert i mot at de 200 første sidene var de beste i boka, så ble det en twist&turn, greit nok - og fortsettelsen/avslutningen ble kanskje litt lettvint og noe motstandsløs. Jeg er egentlig ikke så glad i krim, men denne er så absolutt godkjent! Flynn har et godt og originalt språk, og har gode & troverdige person- og miljøskildringer. Jeg synes hun spesielt gir små stikk inn mot kvinnerollene/stereotypiene vi inntar uten egentlig å reflektere over det. Og spark både hit og dit til overfladiske levesett, provinsielle liv, subkulturer og det moderne mennesket. En god del tankegods innimellom. Bokas hovedperson Amy minnet litt om Chelsey Cains Gretchen Lowell, om enn ikke så bestialsk.. Nå skal jeg sjekke ut forfatterens to tidligere bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag