Pageturner. Men ikke bare det: Også en studie i psykologi og psykopati, og faktisk en kritikk av hvordan mediene har gjort virkelige mord til underholdning, og hvor "lett" det er å "vite" hva som har skjedd i en sak. Kanskje en hul kritikk, siden denne boka faktisk også er en bit av det å gjøre alvorlige forbrytelser til underholdning?

Mesterlig skrevet i et moderne og muntlig språk uansett. En av de beste krimbøkene jeg har lest. Selv om det ligger ambisjoner om å si noe om moderne forhold, ekteskap og Mars v. Venus i boka, er man aldri i tvil om at spenningen kommer først. Strålende.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Veldig anderledes krim... Satt den i spenningshylla mi. Hadde stor motstand da jeg begynte på den. Den var så anderledes enn det jeg ventet. Jeg forventet etterforskere som etterforsket en sak, opprulling etc... Men her var vi jo inne i "offerets" og "gjerningsmanns" historier... Meget godt språk, synes jeg, et interessant fokus i fht media. En sterk firer fra meg, jeg skal lese mer fra henne. Tror ikke boka fikk helt muligheten hos meg heller.. MÅTTE lese "Hulemannen" samtidig- som jeg fikk på ukeslån fra biblioteket.. ikke lett å være bokelsker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Llikte også denne godt, litt treg i starten, men det tok seg voldsomt opp å ble utrolig spennende. Har lest mørke rom av samme forfatter, men dette var utrolig mye bedre etter min mening. Utrolig spennende og annerledes krimboken, mer psykologisk triller. Anbefales:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling