Viser 31 til 40 av 55 omtaler

Dette var første boka jeg leser av Nesbø. Forventningene var ikke så store, da krim egentlig ikke her helt min sjanger. Men bestemte meg for å plukke den opp da det var nå mye hype rundt den.
Må si jeg ble ganske skuffet. Uten å røpe noe av handlingen finner jeg at en av researchen rundt teknologien benyttet var ganske slett.
Videre stusset jeg over at det var så mange tilsynelatende tilfeldige avstikkere fra hovedplottet, som ikke førte noe sted, og som ofte ble avsluttet på en brå og meningsløs måte.

Tvisten på slutten av boka var grei da. Så ikke helt den komme. Grei underholdning men ikke noe mer. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe fler bøker av forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier meg enig i alle de positive bokomtalene som har blitt skrevet av dere bokelskere om denne boken. Jeg for min del har bare et ord å tilføye; "Fantastisk"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde jeg for store forventninger til denne boka? Plotet var greit, det kjennes ut som noen av drapene for meg nesten umerket forbi, og løsningen på det hele er overraskende, men jeg synes motivet er banalt og nesten litt på siden av alt annet som skjer. Jeg liker de hundre siste sidene, resten synes jeg ikke var så spennende. Jeg liker mange av bøkene hans bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim er ikke en sjanger jeg vanligvis leser, men jeg fikk denne til bursdagen og det er sommer. Boken har et godt plott og god drivende handling. Rammene er imidlertid svært kjent fra krimserier på tv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Knall, ingen over, ingen ved siden av!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Perfekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesbø svikter aldri ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne storyen klarte Nesbø å "lure" meg et par ganger - noe jeg aldri hadde trodd. Godt jobba - Nesbø klarer å fornye seg - innenfor denne sjangeren. Topp sommerbok

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69