Viser 21 til 30 av 55 omtaler

Selv om jeg "vet" hvor vi skal så skriver Nesbø drivende godt, karakterene er interessante, Hole er Hole (hurra for det!) og jeg koser meg fra første til siste side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jag är lite trög men jag hänger inte riktigt med. Avslutningen på boken tyder dock på att fortsättning följer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spanande, men litt for mykje vold og stygt språk trekkjer ned.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Umulig å legge fra seg, selv om begynnelsen var litt treig...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

innertier igjen å nå er det bare å vente på nye eventyr-- herlige Harry!!!!!!!!!!!!!!1

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha vært sånn passe fornøyd fra Snømannen og utover, ble jeg nå heldigvis betatt av Nesbø og Harry Hole igjen. En veldig god krimbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den beste om Harry Hole hittil, og en av de beste krim romaner jeg har lest.
Høy spenning til siste side.
Et "must" for alle Jo Nesbø fans, men synes det er riktig å si at den forutsetter at de fleste tidligere bøker er lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

av Jo Nesbø. Utgitt 2013.

For en sidevender! Aiaiai.. Jeg har nesten ikke ord!

Først en omtale av romanen fra forlaget Aschehoug:

"På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet.

Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers".

Det er vanskelig å skrive for mye uten at man trekker inn konkrete hendelser fra boka og avslører ett og annet. Det var vanskelig å vite hvor handlingen skulle ta veien, og jeg ble lurt både en og to ganger underveis. I tillegg litt sjokkert og trist. Jeg elsker romaner der man opplever alle disse følelsene!

Jeg har noen innsigelser når det kommer til selve løsningen mot slutten, i tillegg mener jeg at noen av historiene blir "borte underveis" og ikke får en direkte "avslutning". Jeg tror det kommer en ny Hole-bok som tar opp disse trådene, jeg håper i hvert fall det. Nesbø lurte meg godt når det kom til hvem "morderen" var, men da skriver han vel godt da? Jeg tror kanskje jeg må skumlese igjennom romanen en gang til for å nøste opp noen av sporene Nesbø la ut underveis. Kommentarer på språket i boka kan du lese om hos Pervoluto, mange anmeldere i aviser og på blogger har skrevet positive anmeldelser som i Anitas blogg og Aftenposten.

For flere omtaler se http://www.droemmeland.blogg.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69