Viser 11 til 20 av 55 omtaler

Jeg ble anbefalt å lese denne boken og må si at den er ikke så aller verst til å være norsk krim. Er ikke spesielt glad i sjangeren, men Jo nesbø skriver spennende og det finnes en twist rundt hvert hjørne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bedre en den skuffende forrige boka i serien. Helt grei, om noe fantasifull krim, og endel gjentagelser fra tidligere bøker i serien, men synes egentlig ikke den hever seg over det jevne. Er vel egentlig helt greit om Harry får hvile nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En utrolig spennende bok jeg knapt klarte å legge fra meg. Den er godt skrevet, og inneholder alt jeg ser etter i en god krimroman; spenning, intriger, romantikk og overraskende vendinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drivende spenning, og så har han jo et så godt språk! Alle med aversjon for krim burde lese denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På et rom i en ennå ubenyttet fløy på Rikshospitalet i Oslo, ligger en mann i koma. Utenfor døra er det politivakt døgnet rundt, for det er en del høytstående personer som har mye å tape om mannen våkner.

De gamle kollegene til Harry får litt å henge fingrene i når flere poilitimenn blir funnet drept på tidligere åsteder der de var med i etterforskningen. Det finnes ingen spor eller ledetråder, og alle i gruppa skulle ønske at Harry var blant dem.

Som ihuga Nesbøfan lar jeg meg begeistre og underholde nok en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg antar at det er en fordel, når man leser denne typen krim, å 1. Ikke ha skyhøye forventninger på forhånd 2. Ha tid til å lese en god del av boka i et jafs. Jeg tror det ble litt feil å lese 2 sider om gangen på senga. Spenningen fikk liksom ikke fotfeste i meg. Men for all del - Jo Nesbø vet hva han driver med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Harry Hole er tilbake, ja. Og Jo Nesbø er i storform. Denne blir rangert som nummer 2 etter Rødstrupe på min skala.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bok igjen om Harry Hole og Jo Nesbø. Nesbø er en mester i å skildre troverdige personligheter. Mye humor også. Det som trekker ned er antall mord, kunne godt vært litt færre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Politi er den første krimboka jeg leser av Jo Nesbø. Den var spennende skrevet og var til tider vanskelig å legge fra seg. Men ...
Etter min smak var boka for voldelig og spekulativ med mord på mord. Jeg synes enkelte av karakterene ble klisjeer som jeg ikke helt greide tro på. Og jeg likte ikke måten Nesbø lurte leseren/meg på et par ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye