Viser 1 til 10 av 55 omtaler

Min absolutte favorittbok om fantastiske Harry Hole ♡

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt grei underholdendekrimbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må også innrømme at jeg tok fullstendig feil om denne boken. Den er akkurat så bra som alle skal ha det til. Et utrolig mesterverk av en roman! Og en meget verdig avslutting på historien om Harry Hole. Det er faktisk slik at jeg godt kunne tenke meg å gå tilbake og lese bøkene om igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Politidrap: ikkje berre eit, men fleire. Eit mønster viser seg – politifolka som blir drepne blir gjort det på ein måte som har klare fellestrekk med mordsakar dei har mislykkast i å løyse. Politimester Bellman kjem ingen vei med saka på eigahand og må til sist svelgje ein kamel (eller fem) og gå til Hole for å få assistanse.

Dette er ein berg og dalbane av ei bok. Spenning, spenning, spenning! Ein av dei betre i serien. Ein verkeleg ”side-vender” på godt norsk, ei av dei beste i Hole -serien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ahhh Harry Hole!! Forstår ikke helt kritikken denne boka har fått, er jo nettopp fordi det er så "typsik Hole" at man elsker Hole! Politi skuffer ikke, og Nesbø lever atter en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei jeg mangler siste spor på disk 8.. den var korrupt. er det noen som kan sende meg?
Lydbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Hole nr 10

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To eks-politimenn blir funne myrda innanfor eit kort tidsrom, og felles for sakene er at dei blei myrda på åstaden for uoppklarte drap dei har vært med å etterforske, og endåtil på same datoen som dei gamle drapssakene. Dermed er jakta i gang. Det gjeld berre å finne ut kven som er jeger, og kven som er bytte. Og kvar har det blitt av Harry?

Som vanleg er det fleire trådar i boka, og som heng saman i varierande grad. I tillegg til jakta på politimordaren så får ein mellom anna også innblikk i maktkampen i Oslo byråd og på politihuset, i alle fall slik den ser ut i Nesbø-universet. Delar av handlinga heng for øvrig saman med tidlegare bøker i serien, men det er ingen føresetnad at ein må ha lest tidlegare bøker for å ha glede av denne.

Alkohollikaren Harry lyt som vanleg kjempe mot lengten etter favorittwhiskeyen. Men den største indre kampen i helten vår i denne boka dreier seg om andre dilemma; kor langt kan ein tøye dei moralske prinsippa sine når ein skal prøve å berge nokon som stend ein nær? Det å skrive inn slike problemstillingar i ei krimbok kan fort ende med pinlege plattheiter, men Nesbø greier seg rimeleg greit.

Alt i alt tykte eg dette var ei av dei betre Harry Hole-bøkene. Kanskje ein god nummer tre eller fire, etter Snømannen og Rødstrupe og eventuelt Marekors? Og no er eg for øvrig endeleg ajour i denne bokserien, etter å ha lest 2-3 om året dei siste åra. Så då er det greit, Nesbø, du kan berre kome med fleire bøker. Eg skal lese dei, eg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo Nesbø viser igjen at han er kongen av krim! Selv om boken er nokså lang (drøye 500 sider) ble den her lest ut på 2 dager og kunne godt ha vært myyyyye lenger! Jo Nesbø's bøker om Harry Hole er en fryd å lese, og "politi" er intet unntak! Fantastisk bok!
Denne BØR leses <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre