Viser 11 til 12 av 12 omtaler

Jeg liker skrivemåten hans. Skikkelig spennende fra Øystein Wiik!
Fortsettelse fra Dødelig applaus, der Tom Hartmann ble blandet inn i operamiljøets mange viderverdige krinkelkroker...
Denne gangen roter Tom Hartmann seg inn i et intrikat (og dødelig) opplegg i kunstmiljø ispedd litt New Age og massevis med svarte penger. Og en meget dødelig Komodovaran...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Øystein Wiik skriver godt, og leser minst like godt! Det å høre han lese sine egne bøker er en stor opplevelse synes jeg!

Det er godt gjort av Hartmann å hele tiden havne i trøbbel, men det gjør jo at det blir spennende for meg som lytter. Boka har god driv og er spennende, artig og interessant hele tiden. Føler ikke det var noen dødpunkter. Boka er lang, 15 timer lydbok, men fordi vi følger flere parallellhistorier, blir det ikke kjedelig.

Gledet meg veldig til denne boka etter å ha lest Wiiks første bok. Lånte det på biblioteket med en gang den kom, rippet den, og glemte den! Kom tilfeldigvis på den, og er veldig glad for at jeg hørte den umiddelbart. Hører på lydbok til og fra jobb, og ønsket meg under lyttingen av denne boka at jeg hadde lenger vei til jobb!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme