Herlig fortsettelse av den utrolig flotte debuten til Wiik! Hørte også denne som lydbok, og det er fortsatt en stor opplevelse å høre Wiik lese sine egne bøker. Det er med en stor innlevelse og skuespillerkunst, og det er en fryd å lytte!

Handlingen var utrolig bra og spennende, intens og rask. Rart hvordan enkelte mennesker klarer å komme borti trøbbel, men Hartmann klarer å ordne opp til slutt også. Artig med en varan i handlingen, det har jeg ikke lest om før. Veldig bra med forfattere som klarer å komme opp med noe nytt i forhold til de "vanlige" krimforfatterne. Kunstverdenen er fortsatt et ukjent område for meg, så derfor er også denne boka bra, jeg blir litt bedre kjent på dette området også.

Denne bok nr 2 om Tom Hartmann er også en absolutt favorittbok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette var virkelig en stor leseopplevelse. Helt andpusten her jeg har lest siste side. Makan til spennende krim har jeg ikke lest på lenge, rett og slett imponerende. Ikke et ,dødpunkt på drøye 400 sider. Ikke lest noe av Wiik før, men de skal jeg skaffe meg ganske snart. Dette må jeg lese mer av og er resten av bøkene hans like spennende som dette så gleder jeg meg stort. Annbefales soleklart:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett