Øystein Wiik skriver godt, og leser minst like godt! Det å høre han lese sine egne bøker er en stor opplevelse synes jeg!

Det er godt gjort av Hartmann å hele tiden havne i trøbbel, men det gjør jo at det blir spennende for meg som lytter. Boka har god driv og er spennende, artig og interessant hele tiden. Føler ikke det var noen dødpunkter. Boka er lang, 15 timer lydbok, men fordi vi følger flere parallellhistorier, blir det ikke kjedelig.

Gledet meg veldig til denne boka etter å ha lest Wiiks første bok. Lånte det på biblioteket med en gang den kom, rippet den, og glemte den! Kom tilfeldigvis på den, og er veldig glad for at jeg hørte den umiddelbart. Hører på lydbok til og fra jobb, og ønsket meg under lyttingen av denne boka at jeg hadde lenger vei til jobb!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Spennende og makaber bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil