Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 20 av 81 bokomtaler

Å denne er morsom! Samme vibb som "Anton og andre uhell", jeg som voksen går rundt og ler høyt mens jeg hører den som lydbok, også veldig fint lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en sånn bok jeg bare MÅ lese. Om parallelle liv og eksistensielle valg. Den føles veldig relevant og tar opp spørsmål jeg ofte stiller meg. Jeg leste den i en jafs og den holdt interessen min gjennom hele. Jeg ble likevel moderat berørt, jeg er ikke veldig betatt av skrivestilen (kanskje er det oversettelsen), selv om den er helt grei. Men jeg er glad for at det skrives slike bøker og for det den vekker i meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sci-fi og dystopi for barn! Jeg syns denne serien virker veldig lovende, spennende univers med to fattige brødre som får et dataspill som kanskje er en billett inn til et annet liv. Gleder meg til å formidle denne til gamere fra 4.trinn og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å jeg elsker denne! Like magisk som Harry Potter, like vilt fantasifull som Ingenlund, like kul som Men in Black. Den tar også opp rasisme, klasseskille og mobbing. Håper det blir maaaange bøker i denne serien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt spennende, og fascinerende russisk-inspirert fantasy-univers. Den var medrivende nok til at jeg hørte den ferdig på få dager, likevel ble jeg ikke så veldig berørt. Jeg tror det er fordi jeg får følelsen av å ha lest det før. Jeg kommer ikke helt under huden på karakterene og de blir ikke spesielle for meg. Men absolutt underholdende nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den boka i serien som berørte meg mest. Kristina Ohlsson har blitt sammenliknet med Maria Gripe, som er en av mine favorittforfatteren, i denne boka kunne jeg forstå litt hvorfor. Ingrediensene likner de Maria Gripe ofte brukte, mysterier som har til dels naturlige, til dels overnaturlige forklaringer. Familiehemmeligheter som gradvis avdekkes gjennom gamle brev, detektiv-virksomhet og samtaler med gjenlevende slektninger. Gamle hus der det muligens spøker. Jeg må innrømme at Maria Gripes bøker setter dypere avtrykk i meg, men boka hadde en spesiell atmosfære og jeg ble rørt av slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, denne likte jeg enda bedre en den første boka! Et univers å falle inn i og elske, samtidig som den er spennende hele tiden. Jeg er såååå spent på fortsettelsen. Håper forfatteren skriver fort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som bokformidler må jeg av og til skumme litt, det gjorde jeg med denne, men fikk med meg det viktigste, og må si at jeg ble både rørt og glad av å lese den på tross av skummingen. Gleder meg til å ta den med til 7.trinn i neste uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Shit ass, så fint hun skriver! Om alle de teite visdomsordene voksne kommer med, om hvordan man bruker "sterke" historier til å få likes, om å ikke klare å si nei fordi man vil være kul. Så gjenkjennelig og så tatt på kornet. Forfatteren er skikkelig god til å beskrive det kleine og falske. I samme gate som "Lars er LOL" og "Vi skulle vært løver".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre kapittel i Flikk og Jonathans reiser i multiverset. Skikkelig koselig jule-lektyre, sjørøver- og havfolk-fantasy. Ekstra gøy at den har flere skeive karakterer, også hovedpersonene, det er ikke så ofte jeg ser i fantasy for barn oversatt til norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan svart belte i 15 kampsporter hjelpe deg å få venner i 7.klasse?
Ninjaroboten Nils skal begynne på skolen for å utføre oppdrag "menneske". Men det er ikke like lett når moren din hoppet over opplæringen i sosiale ferdigheter og istedenfor dytter deg inn i skolegården, kun utstyrt med kalkulerende dataprogram og en huskeliste som ber deg unngå helsesøster og å menge deg med de 100% populære for å få et fullverdig liv. Den eneste vennligsinnede er Star Wars-nerden Boba, men dataprogrammene blinker i protest: 1,5% popularitet, vennskap frarådes.
En fartsfylt, morsom og sår bok for alle som liker en god superhelthistorie der nerdene er heltene. Passer for mellomtrinnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker du Percy Jackson?
Her har du en indisk variant med en jente i hovedrollen!
Kiranmala tror hun er en vanlig jente, men så blir foreldrene kidnappet, to superkjekke prinser står på dørterskelen og en sulten demon prøver å spise dem opp. En halsbrekkende jakt på foreldrene bringer henne til det riket eventyrene kommer fra der hun finner den mørke og lyse sannheten om seg selv.
En fantastisk og absurd historie med en sleivete og humoristisk fortellerstemme. Her røres virkelighet, indiske eventyr og astronomi sammen i en herlig blanding. Passer for fantasy-lesere på mellomtrinnet og kanskje også for eventyrlystne voksne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en fortelling som vokste for meg mens jeg leste. I begynnelsen var den helt grei, men så ble den mer og mer medrivende og berørende utover i boka. Drømmelandskapet er dystert og merkelig forbundet med virkeligheten, men det hele gir mening til slutt. Spent på å lese hvordan han tar det videre i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne slår an hos 1.trinn! Hadde den med i bokkasse først og tre gutter kastet seg over den. Så leste jeg høyt for neste klasse og viste bildene, og de satt knyst og lyttet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Supergøyal lettlest-bok. Det er ikke lett å skrive en morsom bok med bare en setning per side, å skrive lettlest-bøker er en egen kunst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne fikk jeg anbefalt av en låner på biblioteket der jeg jobber. Hun hadde lest den for begge barna sine og de likte den så godt, så jeg måtte sjekke den ut. Og jeg ble ikke skuffet. Festlig historie som vrir på eventyrene og leker med stereotypene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig fantasy-tegneserie med en verden man bare kan forsvinne inn i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å jeg bare elsker denne! Akkurat en slik barnebok av "klassisk" type som man bare kan forsvinne i, og som bokstavelig talt nettopp handler om å forsvinne i bøker. Ikke bare handler den om magiske bokhandler og biblioteker og bøker og lesing, den handler også om en av mine absolutt favoritter gjennom barndommen og mye av mitt voksne liv, nemlig Anne fra Bjørkely, som kommer ut av boka og snakker med Tilly, hovedpersonen i boka, og drar henne med seg til Avonlea. For magi- og bokelskere i alle aldere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig kul ide, men ble ikke helt overbevist av logikken og karakterene. Selv om det skal være lettbeint og morsomt, bør det henge på greip ellers glipper engasjementet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaAnn EkerhovdVigdis VoldLars Johann MiljeCecilie69Marianne  SkageTine SundalBertyGrete AmundsenTone SundlandIngvild RosslundGroReidun SvensliKine Yun Hoch-NielsenHarald KReadninggirl20Dolly DuckCamillaVannflaskeHildaHallgrim BarlaupRisRosOgKlagingLailaTom-Erik FallakriraHannelillianerSynnøve H HoelGunn DuaasRoger MartinsenMonaBLKathrinekntschjrldHeidi HoltanYvonne JohannesenMalinRandiAFrank Rosendahl SlettebakkenEivind  VaksvikBente L.