Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 11 av 11 bokomtaler

Denne serien holder seg tro og god. Har brukt serien masse med elevene mine i både 3. og 4. klasse, særlig gøy rundt påskekrim-tider. Vi har også ved flere anledninger vært på forfatterbesøk, og de som lager boka er skikkelig gode formidlere også muntlig. Dette er den nyeste boken, bok 24, og jeg synes den er like god som de første. Kjempefint for unga at den ikke slutter, for når rammene er gitt og det er litt spenning, så blir automatisk de unge leserne motivert og føler mestring når det tar slutt og mysteriet er løst!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dikt uten rim er ofte ikke noe for meg. Så denne blir ikke min favorittbok. Men bildene er helt fantastiske (særlig vinterbildene) også digger jeg at den er delt opp i årstider. Ser for meg ett prosjekt med de små. Der de får høre hva Heivoll har skrevet til bilde, så får de i oppdrag å skrive en ny tekst til bilde dikt, jeg ser setninger eller historie om de vil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjalusi kan bli stygt altså, særlig når det kommer uregulert hos de små. Denne endte godt, men det vet vi jo at ikke er virkeligheten bestandig. Kan forstå hvorfor de fleste av oss er monogame på kjærlighetsfronten, men hvorfor må det være en uskreven regel om vennskap for de små, det er leit og må jobbes hardt med! Fin i ett klasserom, men vi trenger også de som ikke ender så godt. Og der hvor en selv må stå mer i valget og være aktiv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker etterordet i denne boka! Digger forfatteren også, har likt alt jeg har lest av henne, og ønsker å ha alt i bokhylla mi for igjen å vise til andre. Hun nedtegner viktige ting. Ting til ettertanke, ting å være takknemmelig for, ting av betydning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig fin leggebok. Først forklarer den på en fin måte hvorfor vi trenger søvn, med barnesteme. Deretter har den filosofiske spørsmål som tilnærming, det var gøy. Ser for meg at den kan ha en god funksjon på flere barn. Kanskje på oss voksne også. Store spørsmål krever mye tankeenergi, som igjen kan gjøre oss litt trøtte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint med aktualiteter dratt inn i en historie. Særlig Wilhelmsen og nullvisjonen treffer godt hos meg. Boken er god for en som har vært gjennom det å treffe litt vegg en gang, mye å kjenne seg igjen i, mye normalisering og det kan nok være en god hjelper for fler. Fint med innblikk i det å trøble litt i livet og det psykiske. Men litt langstrukket kanskje for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det bygges enda opp til avrundigsbøkene. Og det har virkelig ikke dabbet av noe sted frem til nå. Elsker faktisk dette litterære universet og ser med glede og tristhet mot endelsen. Akkurat denne historien var viktig at var med, og kunne faktisk gått enda mer i dybden av stygghetene historiene den berører har bragt frem og med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forstår godt hvorfor boken er sett på med litt kritiske øyne. Men jeg synes den er ett godt bidrag inn i denne debatten om hvor en hører til, og det å bli satt og sette seg i båser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Råbra denne også, men den første jeg leste var hakket mer fantastisk. Jeg får unikt lyst på mer fra denne forfatteren, for dette er fantastisk litteratur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid ja til tegneserier. Dette er en enkel en med lite tekst og mye bilde. Den har en litt fantesyaktig inntoning til historiske hendelser og fortellinger. Ikke min favoritt, men ja til tegneserier i klasserommet. Tror illustrasjonene her kan inspirere barna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en bok om forelslelse til banra, tenkte jeg på starten. Men så tenker jeg at denne boken om forelskelse kan danke ut mange andre. En viktig bok for unge, for forelskelse er en vanskelig og ganske sammensatt følelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Arne SjønnesenElin FjellheimMartinSol SkipnesNicolai Alexander StyveSigrid Blytt TøsdalHeidi HoltanHarald KJanne Kristin HøylandDagfinn JakobsenTralteLilleviTanteMamieEivind  VaksvikBookiacConnieLene AndresenMarteTatiana WesserlingKarin BergAnne Berit GrønbechTone Maria JonassenHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenKirsten LundTone SundlandTine SundalSolIngunn SAvaPär J ThorssonAlice NordliSynnøve H HoelJoannCecilieEllen E. MartolGeir SundetTheaVannflaske