Tekst som har fått en stjerne av Caroline:

Viser 1 til 20 av 21:

De sier at brent barn skyr ilden, men min erfaring er at brente barn blir pyromane

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg stjal Paralgin forte av mamma for at kjærligheten skulle gjøre mindre vondt

Godt sagt! (2) Varsle Svar

How briefley and to the point people always seem to speak on the stage or on the screen, while in real life we stumble from phrase to phrase with endless repetition.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du spring rundt med impulsene dine, dei kviler aldri i sitt jag etter inntrykk. Eg spring framfor deg og ryddar inntrykka bort, eg spring etter deg og ryddar i ruinane kvar gong eg blir for sein.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Samme for meg, bare du sier noe nytt.

Noe nytt? Jeg er 70 år, er du blitt klin kokos? Jeg har ikke noe nytt å si, jeg har sagt det samme i 30 år.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For det skjer noe håpefullt hver gang noen tør å blottlegge sin hjelpeløshet og noen avstår fra å utnytte den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sometimes the thoughts and feelings I had didn't really agree with each other, so I decided I must be lots of different people inside my brain.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den sunne stoltheten sier ikke jeg er bedre enn alle andre, som den usunne stoltheten påstår. Den sunne stoltheten sier: Til tross for alle mine brister, har jeg en rett til å eksistere, og jeg har en egen vilje, og dette er verktøyet jeg kan bruke til å forandre meg selv. Faktisk er det svært vanskelig å forandre eller forbedre seg selv uten denne gode stoltheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Grief is for the strong, who use it as fuel for burning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du kunne fått den globusen eg kjøpte til bursdagen din. Eg gav den til Fretex. Eg ville ikkje gi heile verda til ein som ikkje ville ha meg.

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Me ligg på ein madrass på eit golv på Tøyen, 13,7 milliardar år etter universet blei skapt. Me ligg her no og aldri meir.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Faen òg, sa betjenten og han stønna, han hadde et tungt hjerte og tok det med seg overalt

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Det er jo som voksne vi skaper vår barndom. Belyser de hendelsene som gjorde at vi ble som vi ble, og glemme de andre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Livet, sa han, var det vanskeligste han hadde vært med på

Godt sagt! (10) Varsle Svar

What a weary time those years were - to have the desire and the need to live but not the ability.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Overlevelsesstrategi: Grunnleggende modell for et langt og lykkelig liv. Trestegsmodellen. Pust inn. Pust ut. Gjenta etter behov.

Godt sagt! (40) Varsle Svar

Han sa han var glad han ikke skjønte at han nettop hadde opplevd sitt livs lykkeligste øyeblikk, for hvis han hadde forstått det, hadde han ikke fått oppleve det.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

[...] kanskje var det det jeg var blitt. En historisk feilplassering. Eller jeg hadde en brist i karakteren, en sprekk i grunnmuren som år etter år ville sprenge seg større.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han var full, kroppen hans var av mjuk gummi, men han sang pent og det var en trist sang å høre i ei tom gate om natta. Han sang ikke feil en eneste gang, men han brukte hele fortauet på å komme seg fremover.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Folk liker at du forteller dem ting, i passe mengder, i en beskjeden, fortrolig tone, og de trur at de kjenner deg, men de gjør ikke det, de kjenner til deg, for det de får greie på er fakta, ikke følelser, ikke hva du mener om noe som helst, ikke hvordan det som har skjedd deg og alt du har bestemt deg for, har gjort deg til den du er.

Det de gjør, er å fylle ut med egne følelser og meninger og antakelser, og de komponerer et nytt liv som har fint lite med ditt å gjøre, og dermed går du trygg.

Jeg la inn dette sitatet fordi jeg synes det beskriver hvordan vi mennesker stort sett forholder oss til hverandre: Vi utveksler overfladiske opplysninger, diskuterer litt og tror at vi kjenner hverandre. Og så lenge man ikke utleverer sitt indre «går man trygg».

Dette gjelder sikkert menn mer enn kvinner, da. :)

Vi har jo forskjellig hjerne, slik som Arthur påpeker gjennom å vise til denne videoen: http://www.youtube.com/watch?v=qEX4PVJG_4k

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Inger-LiseGVToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliLailaThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- HelenBoktimmyBentMonica CarlsenIngunn SBente NogvaJulie StensethTuridGro