Tekst som har fått en stjerne av Ane:

Viser 1 til 20 av 53:

Jeg sitter der til det kommer en katt, før eller senere kommer det alltid en katt.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Them as can do has to do for them as can't. And someone has to speak up for them as has no voices.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Da jeg går ut på balkongen for å røyke,ser jeg unge menn nede på gaten. Et halvt dusin,de vandrer bredbent rundt på fortauet som verpesyke ender. De røyker og leker med mobilene sine,jeg har sett dem før,stort sett hver gang jeg går ut på balkongen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Irina Miller led av et tvangssyndrom.
Det var ille, men det kunne vært verre. Med tanke på at moren var terapaut og hennes biologiske far psykiater, pleide hun å synes at hun hadde sluppet lett unna.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fenchurch looked at him in astonishment. "What on earth did you do?"
"Well, in the circumstances I did what any redblooded Englishman would do. I was compelled," said Arthur, "to ignore it."
"What? Why?"
"Well, it's not the sort of thing you're trained for, is it? I searched my soul, and discovered that there was nothing anywhere in my upbringing, experience or even primal instincts to tell me how to react to someone who has quite simply, calmly, sitting right there in front of me, stolen one of my biscuits."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk om

"Tenk om verden plutselig var borte en dag du Arild...!
...og at du åpnet døren fra soveværelset og så
var ikke verden der mer..

Da hadde det ikke vært særlig vits
i å pusse tennene akkurat den dagen, syns jeg".

Arild Nyquist

Godt sagt! (7) Varsle Svar

It's important in life to conclude things properly. Only then can you let go.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I took my morning walk, I took my evening walk, I ate something, I thought about something, I wrote something, I napped and dreamt something too, and with all that something, I still have nothing because so much of sum'things has always been and always will be you.

I miss you.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

I shall call him Edward, since that was his name.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde vært utrolig greit om det kunne gå an å henge seg på andres selvregistrerte bøker. Jeg har registrert inn bøker manuelt, og har etterhvert oppdaget at flere har bøkene, men det kommer aldri fram.

Det hadde vært bra om vi kunne "koble oss på" automatisk når en er i ferd med å registrere en "slik" bok? Det har noe med kommentarer og anmeldelser og gjøre.

Jeg har faktisk oppdaget det når jeg har sett etter boka på Google, da ser jeg at andre på bokelskere har den også. Et annen ting er at det er ganske mange eldre velkjente bøker som ikke ligger inne i bokdatabasen.

Når jeg ha søkt på en bestemt bok, og så klikker forfatternavnet da kommer det ikke alltid opp alle bøkene til den forfatteren. Gjør jeg noe galt, eller?
Er det noen der ute som kan og vet noe om dette? :)

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Jeg kunne gjerne tenkt meg å kunne skrive egne kommentarer om bøker jeg har lest uten å lage en diskuskjon av det. For det er jo så mange som er lei av at det er femten forskjellige diskusjoner om en og samme bok...og jeg er fullt enig, men det hender ofte at når jeg skal skrive noe etter å ha lest en bok så føler jeg ikke for å diskutere det, eller at kommentaren passer inn på noen av de andre diskusjonene som allerede er laget. Så jeg kunne gjerne tenkt meg et felt til hvor man kan skrive en kommentar som blir visst på samme måte som sitater, uten at den blir en diskusjon.

Og kanskje jeg strekker det litt langt nå, men egentlig så burde muligheten for å starte egen diskusjon under "om bøker" blitt borte...og så bør det heller bli et skrivefelt under bøkene som heter; Innlegg for diskusjonen. Så kan man skrive et innlegg som postes rett til EN stor felles diskusjon om boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er ny her siden i går, og ganske fornøyd med siden, jeg også - men så har jeg det med finne ting å savne når jeg er på nye sider, så det kan hende jeg svarer her mer.

Det jeg la merke til nå, var at de jeg i følge statistikken har flest bøker til felles med, samtidig er de som har flest bøker av alle brukerne. Det er egentlig ikke så overraskende: Sjansen for at en del av mine 58 registrerte befinner seg blant deres mer omfattende boksamlinger er temmelig stor. Men det sammenfallet skyldes rene statistiske forhold; det sier ikke noe særlig spesifikt om hvorvidt vi leser de samme bøkene eller ikke. (Men de virker som spennende folk begge to, da.)

Så jeg lurte på om det var rimelig enkelt å legge inn at man kontrollerte statistisk for forskjeller i antall bøker, og om det i så fll ville hatt noe for seg å gjøre det?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg ser at det er en del dobbel- og trippelregistreringer av bøker i databasen (en underdrivelse), er det noen mulighet for å slå sammen disse? Er det mulig å lage en funksjon så vi bokelskere kan slå sammen bøkene og skape litt mer orden? Eller er det noe sted vi kan si ifra om slike dobbeltregistreringer? Det er ofte at bøkene er i mange samlinger, men min utgave bare er i noen få.

Jeg beklager hvis dette er tatt opp før.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gutter som trodde de kunne alt. Bare ikke dø.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja noen ganger syns jeg man dreper magien når man absolutt må snakke om alt. Jeg vet ikke om du så han kunstneren på tv her om dagen som skulle forklare bildene sine? - Da slo det meg: Man ville jo aldri be en forfatter om å male boken sin?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...] jeg kom til å tenke på at jeg engang hadde meldt meg inn i det kommunistiske parti, fordi en venninne av meg hadde fortalt at i Russland kunne man kjøre gratis på trikken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er en fåmælt mann, men det hender at jeg snakker med meg selv. Det jeg sier da, synes jeg er nødvendig å få sagt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lucy heard noises.The noises were coming from inside the walls. They were hustling noises and bustling noises. They were crinkling noises and crackling noises. They were sneaking, creeping, crumpling noises.

Lucy knew what kinds of things make noises like that in the walls of big old houses, ans she went and told her mother.

"There are wolves in the walls," Lucy said to her mother. "I can hear them."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Regner? For noe sprøyt! Det er bare morgenduggen som har klumpet seg litt - ikke sant, Asterix?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"The most merciful thing in the world, I think, is the inability of the human mind to correlate all its contents. We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far. The sciences, each straining in its own direction, have hitherto harmed us little; but some day the piecing together of dissociated knowledge will open up such terrifying vistas of reality, and of our frightful position therein, that we shall either go mad from the revelation or flee from the light into the peace and safety of a new dark age."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HøvdeAnette SToveKirsten LundCecilie69RonnyLars MæhlumAnne-Stine Ruud HusevågLilleviReidun GranbergBeathe SolbergLena Risvik PaulsenVannflaskeIngunn SVibekeTheaBjørn SturødMangosaft45Monica StubkjærmgeLaila StenbrendenNinaEli Svendsen Heie HaugerudChristinaTone HJan Erik OlsenSigrid NygaardBerit RHauk1nefertitiHelen SkogAgurHanne Kvernmo RyeNinaTone Maria JonassenHarald KGodemineJakob SæthreHeidi BLaila