Tekst som har fått en stjerne av Benedicte Sønsteby Andreassen:

Viser 1 til 7 av 7:

— våre kjæres død er så mye verre enn vår egen død, og ja, all kjærlighet er en form for selvmord, du ødelegger deg selv, du oppgir deg selv, du dreper noe i deg selv med viten og vilje hvis du virkelig elsker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En perfekt krim! En historie som drives frem av korte kapitler og bihistorier som flettes godt sammen. Opplever at personene har fått en ny dybde etter at Elisabeth Gulbrandsen ble med på forfattersiden. Når gåten er oppklart er boka slutt, ingen lange forhør, eller oppsummeringer forfatteren må gi oss for at vi skal forstå historien. Håper på flere bøker med Edvard Matre!!! Anbefales!!! Sekser fra meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Chris Tvedt skriver god krim,veldig god krim. Rangerer han foran Gunnar Staalesen. Har lest alle 9 krimbøkene hans iløpet av September/Oktober å må si at han har tatt ytterligere noen steg som krimforfatter etter å ha lest denne trilogien. Gleder meg til fortsettelsen og anbefaler bøkene hans på det varmeste. Lettlest,spennende og gode personskildringer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kor forbausande lett det er å forlate, tenkte eg. Er folk klar over det? Det burde ikkje kome ut.

Godt sagt! (23) Varsle Svar

ET HELT HALVT ÅR av Jojo Moyes: Jeg fikk muligheten til å lese denne boken uten å betale for den, med den vri at jeg ikke får eie den, men må levere den tilbake. Etter å ha lest den vil jeg betale for den, slik at jeg kan eie den for på den måten å ha de beste muligheter for å kunne lese den igjen. Halvveis vurderte jeg å klappe boken igjen og ta det fra begynnelsen av - så god syntes jeg at den var. Og det bare halvveis! Jojo Moyes har skrevet en kjærlighetsroman som er for innsiktsfull til at jeg i det hele tatt har lyst til å henge meg opp i detaljene typiske kjærlighetsbøker inneholder. Det gjør med andre ord ikke denne. Dette er den første kjærlighetsromanen jeg har lest helt ut. Som jeg har likt. Et særdeles kraftfullt språk veier dessuten oppunder den påstanden.

Godt sagt! (38) Varsle Svar

Ønskelista er selvfølgelig ikke en statisk liste. Den lever i form av at det stadig kommer nye bøker til, mens andre bøker forsvinner. Ikke fordi jeg ikke ønsker meg dem lenger, men fordi de har tatt plass i boksamlingen. Heldigvis er det alltid bøker å ønske seg :)


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandTine SundalChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreEllen E. MartolMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje SivertsenLillevi