Familien Olander er et premieeksempel på en lykkelig kjernefamilie. Indiske Jaya og amerikanske Keith møttes i London som unge, og sammen har de skapt et drømmehjem i solfylte California. Deres solide ekteskap bygger på trygge, felles verdier og en sterk kjærlighet for de to barna, Karina og Prem. Men verken kjærlighet eller velstand kan beskytte dem mot tragedien som plutselig inntreffer.
Utgivelsesår 2020
Format Lydfil
ISBN13 9788202701499
EAN 9788202701499
Keith og Jaya møter hverandre i London. Han er amerikansk, hun indisk, men har bodd i flere land grunnet farens diplomati-arbeid. De slår seg ned i California, og får etterhvert barna Karina og Prem. Familien er selve bildet på en vellykket kjernefamilie. Så inntreffer katastrofen, og familien splintres. De takler det på forskjellig vis - Keith begraver seg i arbeid, Karina påfører seg smerte for å føle seg fri, Jaya tyr til det spirituelle, og Prem er hjelpeløs. Han kan bare se at den før så sammensveisede familien hans, rakner.
Sterk og sår lesning om å takle livet etter katastrofen. Kan familien noen gang heles?
Denne boken håper jeg mine barn vil lese. Hilsen en mor som prøver å gjøre sitt beste.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket28 bokelskere følger dette verket.