Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Bokas første del gir en generell innføring i blant annet smak og kvalitet, vinens historie, og kunsten å kombinere mat og vin. I andre del tar forfatterne for seg hele verdens vinproduksjon. Boken inneholder mange faktaopplysninger som kombineres med forfatternes egne erfaringer, og er en håndbok både for nykommeren i vinens verden og den erfarne vinkjenneren. Har register.
Omtale fra forlaget
Dette er en praktisk håndbok både for nykommeren i vinens verden og den mer erfarne vinkjenner. Det er lettere å gjenkjenne god kvalitet enn å beskrive den. Verdt å vite om vin hjelper deg et stykke på vei med begge deler. Verdt å vite om vin forteller ikke bare hvordan vinene er, men også hvorfor de er som de er. Bokens første del gir en generell innføring i blant annet smak og kvalitet, vinens historie, og kunsten å kombinere mat og vin. I andre del av boken tar forfatterne for seg hele verdens vinproduksjon. Verdt å vite om vin inneholder et vell av faktaopplysninger som kombineres med forfatternes rikholdige og personlige erfaringer på en lettlest måte. Arne Ronold er blant Norges fremste vineksperter, og mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Han er også den hittil eneste i Norge som har oppnådd tittelen Master of Wine. Jørgen Mønster er en av Danmarks mest erfarne vinjournalister. Han skriver fast i avisen Politiken, og er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi. Vinner av .Gourmands Cookbook award 2008. i kategorien Beste vinbok for profesjonelle.
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788241904325
EAN 9788241904325
Språk Bokmål
Sider 310
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket