Et hørespill om forfallet innen den privilegerte klassen i Russland og om søken etter meningen i den moderne verden. Søstrene Olga, Masja og Irina bor en russisk provinsby sammen med sin bror Andrej. Det er lite å ta seg til, søstrene finner livet meningsløst, og de kjeder seg. De lengter tilbake til tiden de bodde i Moskva, til den urbane livsstilen de førte der og dagdrømmer om å få reise tilbake dit. For dem er Moskva lykken og representerer det perfekte liv. Broren Andrej må pantsette søstrenes hus for å dekke spillegjeld, og søstrene innser for alvor at de aldri vil komme til Moskva igjen.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2012
Format Lydfil
Serie En klassiker fra NRK Radioteatret
"Tre søstre" er fascinerende bra! Stykket er alvorlig, men har en nerve hele tiden.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket64 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er alleboktitlene nevnt i boka Livet! Litteraturen! av Tor Eystein Øverås.
Bøker jeg ikke finner på Bokelskere: