Hva skjer når drømmen om frihetens rike fordrives fra samfunnet og inn i den enkelte, helt inn i den enkeltes kropp? Og hva om det å realisere seg selv bare betyr å selge seg billig?
"Tjuendedagen" er en kritikerrost roman om private øyeblikk som blir gjort offentlige og om offentlige tjenester som blir privatisert, om norsk selvforståelse slik den ytrer seg gjennom seksualitet. En kontroversiell bok og ikke minst en vakker og litt annerledes kjærlighetsroman.
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788203364891
EAN 9788203364891
Forfatteren har en enorm beundringsverdig menneskelige innsikten, og jeg elsker fortellerperspektivet i denne. Fortjener en stor leserskare!
Han bestemte seg for å bli en omgjengelig type, en som hilste med åpen munn.
Jeg var en som lot meg selv blande opp og gå i oppløsning med hvem som helst som ville la meg bli synlig, bare for et minutt, eller bare for tjue sekunder. Jeg tok det jeg fikk og lot meg selv gå i oppløsning direkte, der og da, jeg vet ikke om du merket det engang.