Omtale fra forlaget
Proteinrikt og friskt - fra en av Nordens Michelin-restauranter. Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for. Det betyr maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før vi begynte å tukle og bearbeide den i hjel! I boken finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til "fete" salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og "brød". Du får muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, energiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter? Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at maten er sunn og har mye smak.
Forlag Lille måne
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788293154594
EAN 9788293154594
Språk Bokmål
Sider 261
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Hadde aldri sett meg selv som en veganspisende og trenende yogatype, men fakta er at jeg har blitt veldig glad i ying yoga, får faktiske forbedringer som er veldig bra! (For min del fjerner det mye av de muskelsmertene som jeg har hatt), og jeg kjenner jeg har bevegd meg fra å lære meg å lage mat, til å være glad i å lage mat, til å bli interessert i matproduksjon, lokalmat, transportkostnader etc Har til og med prøvd å introdusere at man kan ha egen gris (det er en slags "adoptert" gris som bor på en gård, blir alet opp og slaktet til deg. Fint for bonden som er garantert salg og man kan vite nøyaktig hvilket dyr man spiser. Ble nedstemt her hjemme da). Fullt så misjonerende som denne forfatteren er jeg dog ikke! Jeg er også lite sikker på om vi faktisk vet så mye om hva de spiste før. Dette med hvor mye kjøtt som ble spist steinalderen er så vidt jeg omdiskutert. Men interessant bok.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket