Ushman Khan har slitt hardt for å skape seg et liv langt unna sitt fødeland Iran. På New Yorks Upper West Side selger han håndvevde tepper fra hjembyen sin, Tabriz. Han drømmer om den dagen da kona hans, Fakir, skal komme og bo sammen med han, men så forteller hun at hun vil forlate ham til fordel for en annen mann. Så møter han Stella, og et usannsynlig, men kraftfullt forhold ser dagens lys. Sammen oppdager de mulighetene for glede i en verden full av tragedier, og at det kan være mulig å finne veien ut av ensomheten.
Forlag Viking
Utgivelsesår 2006
Omtalt sted New York
Slik jeg ser det, kan ikke en følelse være umoralsk. Moral handler om intensjon og handling.
I mitt land ville det ikke ha vært så greit, men vi er jo i New York City. Hva som er umulig og ikke her og i Iran,er vidt forskjellige ting.