Forlag Hyperion Book CH
Utgivelsesår 2008
Format Hardcover
En fantastisk oppfølger !
Vanskelig og slå de tre andre bøkene som er like bra om så ikkje bedre en Harry Potter men Rick Riordan klarte det !
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketAs I sailed into the lake I realized the Fates really were cruel. They sent Calypso someone she couldn't help but love. But it worked both ways. For the rest of my life I would be thinking about her. She would always be my biggest what if.
Fantasy, grøssere og Science-fiction - alt en leseglad ungdom kan finne på å lese
Passer for alder 13-100 år
Alle bøker er utgitt eller vil bli utgitt på Norsk - Og anbefales på det varmeste!
Bøker som jeg har lest i 2012, som jeg har fått mest ut av å lese i kronologisk rekkefølge. En blanding av finske klassikere, fantasy-litteratur på engelsk, tegneserier, bildebøker etc. Når jeg ser tilbake så ser jeg at jeg leser mye lettvint litteratur, fordi det gir meg en anledning til å koble av. Via studiene mine kommer jeg innimellom over klassikere og andre pensumbøker som gjør inntrykk på meg.