England, 1985. Atten år gamle Brian er klar for sitt første semester på universitetet. Han er klar for å lese tykke bøker, drikke vin og gå til sengs med kvinner. Brian har også en plan om å melde seg på University challenge, en spørrekonkurranse han så på for lenge siden, lenge før faren døde og det bare ble han og moren.
Forlag Press
Utgivelsesår 2004
Omtalt tid 1980-1989
Omtalt sted England
De første 200 s er supre. Så dalte den ørlite. Muligens fordi jeg hadde vent meg til den utrolig morsomme skrivemåten. Veldig underholdende!
Denne ble puttet i "made me smile"- bokhylla mi. Lettlest, til tider svært morsom men også sider med kjedelig oppramsing av ....? Tullete fakta? Ble litt sidehopping, men boka reddes av morsomme vinklinger og situasjoner.
Hver gang jeg hører Edith Piaf synge "Non, je ne regrette rien" - som er oftere enn jeg egentlig liker, nå da jeg går på universitetet - klarer jeg ikke å la være å tenke: "hva faen snakker hun om?" Jeg angrer så og si på alt.
I applied for the University of Life. Didn't get the grades.