Velkommen til Illevik, der ingenting er som det ser ut til!
Åndenatta skal feires, og en hypnotisk scenekunstner dukker opp i Illevik med overraskende nyheter til Herbie.
Violets verge, Jenny, som også er eieren av Illevik bokapotek, forsvinner sporløst ... og snart blir enda flere mennesker borte.
Er det en sammenheng mellom disse forsvinningene?
Herbie og Violet er fast bestemt på å finne det ut. Men vil de klare å avsløre sannheten når de er omgitt av så mange skygger og illusjoner?
Dette er tredje bok i serien Et Illevik-mysterium.
Forlag Solum Bokvennen
Utgivelsesår 2023
Serie Et Illevik-mysterium (3)
Genre Fantasy Spenning
Del 3 i serien om Herbie Lemon og ikke det minste mindre fantastisk enn de to første! Gleder meg til det kommer flere - det må det jo gjøre!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en hittegodsforvalterregel som sier: Et delt problem er ikke noe problem i det hele tatt. Det er et eventyr.
Gjennom hele forestillingen var det mange som syntes at de så en ekstra skygge helt ytterst i synsfeltet, en som ikke ble nevnt i historiene og eventyrene – skyggen av en flirende mann med horn på hodet, som flakset og fløy mellom de andre skyggene, grep etter alle som forsøkte å rømme fra skyene, og virvlet dem inn i forestillingen igjen.
«Pfft», kommer det fra meg.
Pfft er lyden du lager når du vil antyde at noe høres latterlig ut, og du ikke helt vet hvordan du skal sette ord på det. Det er bare det at jeg ikke er så god på å lage denne pfft-lyden og klarer bare å få litt spytt på haken og Ervin til å kikke på meg med ett isblått øye.